Starters Ontmoeting: ontdek je kwaliteiten op een creatieve manier - Starters Succes

Starters Ontmoeting: ontdek je kwaliteiten op een creatieve manier

Voor en door ondernemers

Serieus aan de slag met lego en klei? Dat kan tijdens de workshop ‘creativiteit en ondernemen’. Een bijzondere manier om inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten. Leuk én nuttig… Want weet jij precies waar je goed in bent? Ken jij je eigen talenten? Michel Cloosterman en Nicole Kranenburg laten je je kernkwaliteiten ontdekken. Een waardevolle workshop voor elke starter!

“Een absolute must als je kritische reflecties op jou [of: jezelf] en je onderneming serieus neemt.”

Lego; Er is eigenlijk niemand die totaal onbekend is met deze kleurige stenen. Maar hoe kunnen ze bijdrage aan jezelf of je startende onderneming? Het vergroten van kennis door ‘het bouwen van modellen’ is een methode om kwaliteiten meer concreet en begrijpelijk te maken. Michel Cloosterman van PLUSkijken legt uit dat het ‘denken met je handen’ helpt om gedachten en ideeën over verschillende onderwerpen te vormen. Elke deelnemer krijgt een box met Legosteentjes om daarmee zijn eigen talenten zichtbaar te maken. Door middel van de gebouwde modellen kunnen starters elkaar vinden en de krachten bundelen!

Nicole Kranenburg van Kranenburg Creatieve Coaching vult aan “We hebben beiden dezelfde insteek alleen werk ik met klei in plaats van Lego. Door met creatieve coaching aan de slag te gaan, wordt aanspraak gemaakt op het gevoel en de verbeelding. Een voorbeeld: iemand vindt zichzelf innovatief. Dat kan tot uiting komen in het kleien van een lampje. Hoe je jezelf ziet, kun je verbeelden en creatief uitwerken. Dit geeft niet alleen plezier en energie, maar ook gemeenschappelijkheid. Door creatieve coaching worden talenten en kwaliteiten zichtbaar gemaakt.”

“Een waardevolle workshop voor elke starter!”KC1

Aan het einde van de workshop je eigen kracht benoemen en zijn je kernkwadranten in beeld gebracht. Doordat je je eigen kernkwaliteit in beeld hebt kun je de krachten van elkaar bundelen.

Deelnemen?
vrijdag 12 september 2014 van 14.00 tot 17.00 uur
KerNiek, Oijense Bovendijk 55, Oijen
Kosten: €30,- per persoon (inclusief hapje en drankje)
Aanmelden kan via: info@starterssucces.nl

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank