Coaching of een werkplek in Oss en Bernheze - Starters Succes

Coaching of een werkplek

Met veel persoonlijke extra's

Woon of werk je in de gemeente Bernheze of in de gemeente Oss én sta je nog niet langer dan vijf jaar ingeschreven bij KVK? Dan kun je ook kiezen voor persoonlijke coaching op maat. En eventueel gebruik maken van een werkplek tussen andere (startende) ondernemers.

Je betaalt daarvoor wel een kleine eigen bijdrage, maar dan maak je wel meteen gebruik van alle voordelen die Starters Succes te bieden heeft. In een gratis persoonlijke intake lichten we graag de mogelijkheden voor jou toe.

Persoonlijke coaching

Een bedrijf beginnen is stap één. Doorgroeien naar volwassenheid stap twee, maar dat duurt vaak drie tot vijf jaar. Met persoonlijke coaching kunnen we je begeleiden tijdens deze hele fase.

Een persoonlijk begeleidingstraject begint altijd met een intakegesprek. Daarin inventariseren we je behoeftes, vertellen we wat we voor je kunnen betekenen en welke coach je het best kan helpen. Ook bespreken we de voorwaarden.

Voorwaarden en kosten

Persoonlijke coaching is een traject van maximaal vijf jaar, ongeacht het moment van inschrijven bij KVK (dit moet wel in de eerste vijf jaar zijn). Meld je je bijvoorbeeld aan tijdens het derde ondernemersjaar? Dan kun je nog steeds rekenen op maximale begeleiding.

Vul voor meer informatie je gegevens via onderstaande button in. We nemen dan contact met je op om een gratis gesprek in te plannen.

Direct een gratis intakegesprek aanvragen

Flexibele werkplek

Je bedrijf starten in je eentje, alleen op je zolderkamer? Niet echt een goed goed idee. Want succesvol ondernemen doe je niet alleen. Daarom hebben we een beperkt aantal flexibele werkplekken gereserveerd bij Dome-X in Oss, waar je zo’n 40 andere (startende) ondernemers treft, die ook zelfstandig ondernemen. Leerzaam en wel zo gezellig.

In een kennismakingsgesprek bespreken we de voorwaarden en laten we je natuurlijk de ruimtes zien.  Lijkt het je wat en worden we het eens over de voorwaarden dan profiteer je meteen van onder meer:

  • Een flexwerkplek met korting voor maximaal zes maanden
  • Gebruik van de spreekkamers
  • Collega ondernemers om mee te sparren

Voorwaarden en kosten

We bieden maximaal zes maanden korting op een flexwerkplek.

Vul voor meer informatie je gegevens via onderstaande button in. We nemen dan contact met je op om een gratis gesprek in te plannen.

Direct een gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X