Diensten voor (startende) ondernemers - Starters Succes

Diensten

Lidmaatschap, coaching of een werkplek

Omdat de Kracht van Oss, Rabobank Oss Bernheze en de gemeente Bernheze nieuw ondernemerschap net zo belangrijk vinden als wij, ondersteunen ze onze stichting. En daardoor kunnen wij diensten gratis of tegen een kleine bijdrage aanbieden.

Woon je in de gemeente Bernheze of in de gemeente Oss én sta je nog niet langer dan vijf jaar ingeschreven bij KVK? Dan ben je van harte welkom om gratis lid te worden. Of om een afspraak met ons in te plannen voor een persoonlijk gesprek, waarin we met elkaar bespreken hoe we jou nog beter kunnen helpen.

Gratis lidmaatschap

Als gratis lid kun je na aanmelding direct profiteren van veel voordelen voor jouw bedrijf:

  • Deelname aan activiteiten, zoals bedrijfsbezoeken, workshops, kennistafels en netwerkbijeenkomsten
  • Het online vragenuur, waarin je allerlei zaken kunt bespreken
  • Een lidmaatschap van zes maanden bij een lokale ondernemersvereniging
  • Kennisdeling en een netwerk via online communities.
Direct aanmelden als gratis lid

Persoonlijke coaching

Een bedrijf beginnen is stap één. Doorgroeien naar volwassenheid stap twee, maar dat duurt vaak drie tot vijf jaar. Met persoonlijke coaching kunnen we je begeleiden tijdens deze hele fase.

Een persoonlijk begeleidingstraject begint altijd met een intakegesprek. Daarin inventariseren we je behoeftes, vertellen we wat we voor je kunnen betekenen en welke coach je het best kan helpen. Ook bespreken we de voorwaarden.

Vul via onderstaande button je gegevens in zodat we een gratis intakegesprek met je in kunnen plannen.

Direct een gratis intakegesprek aanvragen

Flexibele werkplek

Je bedrijf starten in je eentje, alleen op je zolderkamer? Niet echt een goed goed idee. Want succesvol ondernemen doe je niet alleen. Daarom hebben we een beperkt aantal flexibele werkplekken gereserveerd bij Dome-X in Oss, waar je zo’n 40 andere (startende) ondernemers treft, die ook zelfstandig ondernemen. Leerzaam en wel zo gezellig.

In een kennismakingsgesprek bespreken we de voorwaarden en laten we je natuurlijk de ruimtes zien.  Lijkt het je wat en worden we het eens over de voorwaarden dan profiteer je meteen van onder meer:

  • Een flexwerkplek met korting voor maximaal zes maanden
  • Gebruik van de spreekkamers
  • Collega ondernemers om mee te sparren

Voorwaarden en kosten

We bieden maximaal zes maanden korting op een flexwerkplek. Vul via onderstaande button je gegevens in zodat we een gesprek met je in kunnen plannen.

Direct een gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank