Team & netwerk voor (startende) ondernemers - Starters Succes

Vele professionals

En toegang tot een relevant netwerk

Specifieke knowhow, een heleboel ervaring én… een relevant netwerk van kennispartners, ondernemersverenigingen en overheden. Maak kennis met alle partijen die van je bedrijf een succes willen maken.

Onze coaches

Alle coaches spreken je taal, kennen je uitdagingen en weten als geen ander wat je te wachten staat. Ze zijn namelijk zelf ook ondernemer. Maar natuurlijk is elke coach ook anders: als persoon en qua expertises en netwerk. Je gaat daarom aan de slag met diegene die het best bij je past.

Eenmaal gestart stelt je coach een team van experts samen. Daardoor krijg je op elk vlak de juiste ondersteuning: juridisch, financieel, commercieel of zelfs branchespecifiek.

Leer onze coaches beter kennen

Ons programmateam

Ellie van Zoggel en Dave van Schaijk vormen het tweekoppige programmateam. Zij zorgen onder meer voor de organisatie van alle activiteiten, de werving en inzet van de coaches en het relatiebeheer binnen ons netwerk. Ook in hun takenpakket: (financieel) beleid, de communicatie en de administratie.

Ons bestuur

Mike Uijen (voorzitter), Milton van Haren (penningmeester), Rob van den Berg (secretaris) en Marieke van Nuland (algemeen bestuurslid) vormen het bestuur van Starters Succes Oss Bernheze. Zij kijken kritisch mee en ondersteunen waar nodig.

Financiële partners

We kunnen startende ondernemers alleen helpen dankzij de financiële steun van de Kracht van Oss, Rabobank Oss Bernheze en de gemeente Bernheze. Daar zijn we ze erg dankbaar voor.

Kennispartners

Om specifieke vragen te beantwoorden of thema’s uitvoerig te belichten, werken we samen met lokale, regionale en landelijke kennispartners.

Lokaal zijn dat onder andere Talentencampus Oss en Volksuniversiteit Oss. Regionaal werken we samen met Ondernemerslift+, zzp NOB BOOST, mbo- en hbo-instellingen, en andere startersinitiatieven. Ook zijn we continu in contact met regionale en landelijke brancheorganisaties.

Ondernemersverenigingen

Lokale ondernemersverenigingen bieden je de kans om je netwerk te vergroten. Met een gratis lidmaatschap van zes maanden kun je laagdrempelig kennismaken met hun leden en bijeenkomsten. Ook kun je leden van deze verenigingen treffen tijdens onze of gezamenlijke activiteiten.

(Semi)overheden

De gemeenten Oss en Bernheze zijn niet alleen medefinancier van de stichting, maar ook partner in business. Samen met hun accountmanagers en bedrijfscontactfunctionarissen helpen we je aan de juiste ingangen om zaken goed te regelen.

Verder vind je allerlei interessante tips en adviezen op kvk.nl of ondernemersplein.nl.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank