Wie wordt The Next Entrepreneur 2013? - Starters Succes

Wie wordt The Next Entrepreneur 2013?

Voor en door ondernemers

Om het ondernemerschap te stimuleren en starters te ondersteunen, organiseren MKB-Nederland en de Rabobank voor de tweede keer The Next Entrepreneur: een prijs voor de meest vernieuwende starter van Nederland, maar vooral ook een campagne om (potentiële) starters te voorzien van relevante kennis, advies en een netwerk. Ondernemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de verkiezing, die hen aanzet zichzelf verder te verbeteren.

The Next Entrepreneur 2013 onderneemt met passie en ambitie en gaat doelgericht te werk. Hij/zij onderscheidt zich met een uniek idee, plan of product, is vernieuwend, duurzaam, zet de juiste marketing- en communicatiemiddelen in en heeft een doordacht en realistisch financieringsplan voor zijn bedrijf. Voor die ondernemer, die na 1 januari 2011 is gestart of dat binnen een jaar gaat doen, ligt aan het einde van de rit het mooie bedrag van €13.013 klaar. En de eervolle titel natuurlijk.

Kijk voor meer informatie op de website van The Next Entrepreneur.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X