OndernemersBezoek Ivan Vos: Werken met passie levert toegevoegde waarde! - Starters Succes

OndernemersBezoek Ivan Vos: Werken met passie levert toegevoegde waarde!

Voor en door ondernemers

Op donderdag 14 september waren we te gast bij Ivan Vos, Ondernemer van het Jaar 2017. Zijn bedrijf REV’IT! is ’s werelds snelst groeiende motorkledingmerk met een omzet van 40 miljoen euro in meer dan 70 landen.

Passie
In 1995 startte Ivan zijn bedrijf. “Born out of passion”, zo zegt Ivan het zelf. Die passie voor motorrijden was er namelijk altijd. Als kind, als student en zeker als eigenaar van REV’IT!. Hij verkoopt dan ook niet enkel motorkleding, maar een hele belevingswereld. Zijn kleding moet in alle opzichten voldoen aan de verwachtingen van de motorrijder. Dat vindt hij het leukste wat er is; “De wereldwijde markt letterlijk kleur geven”.

Handtekening
De eerste jaren is vooral geïnvesteerd in het bouwen en onder de aandacht brengen van het merk. “Je moet als internationaal merk een duidelijke handtekening hebben. Wat is je product en vooral wat is het niet?” REV’IT! wordt over de hele wereld gezien als benchmark voor een goed en veilig product met een onderscheidend design.

Internationaal
De naam REV’IT! zegt het al… ‘To rev’ betekent gasgeven; dat heeft Ivan zeker gedaan! Vanaf het eerste moment wist Ivan dat het internationale speelveld zijn terrein zou worden. Daar heeft hij vanaf het begin op ingestoken en dat toont. REV’IT! realiseert op dit moment 90 procent van zijn omzet in Europa en Amerika en tien procent daarbuiten. Om in te spelen op nieuwe markttrends en een grotere rol te spelen binnen de klantreis van een consument, is REV’IT! onlangs gestart met een eStore en zal op korte termijn worden gestart met flagship stores.

Toekomst
Investeren is de sleutel tot een succesvolle toekomst. “Je moet altijd een stap voor liggen op je concurrent om je positie in de markt te veroveren en te behouden”. Hij geeft nog een laatste tip; “door elkaar echt te vertrouwen én transparant samen te werken zijn partners bereid om op langere termijn in je te investeren. Pas als je samen een stip aan de horizon hebt, kom je écht ergens.”

Na afloop van het inspirerende verhaal van Ivan kregen de ondernemers nog een rondleiding door het bedrijf. Gemist? Bekijk de foto’s op onze Facebookpagina.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X