Wederom volle bak bij Bites & Business - Starters Succes

Wederom volle bak bij Bites & Business

Voor en door ondernemers

Vrijdagmiddag 19 mei waren maar liefst 21 ondernemers uit Oss en Bernheze aanwezig in de ‘broed-ruimte’ bij Bizztopia. Allemaal benieuwd hoe zij hun bedrijf nog beter in de markt konden zetten. Dat blijkt voor velen een lastige… Hoe val ik op bij klanten en hoe kom ik bij ze aan tafel? Waar onderscheid ik mijn onderneming mee? Welke stappen moet ik zetten en hoe breng ik het in  praktijk? Daar wist spreker Twan Vrijsen van reclamebureau Circa2 uit Megen wel raad mee!

Interactie
Bij marketing en communicatie draait het allereerst om interactie. Luister naar de klant en toon interesse. Daarna aan de slag. Twan: “Het concept dat je maakt is kernachtig, past op één A-4tje. En alleen mooi is niet genoeg! Het moet goed zijn. Je sluit geen compromissen, want compromissen leiden tot middelmatigheid. Geen blabla verhaal. Maak je plan concreet en wees vernieuwend en origineel. Prikkel!” Aan de hand van een aantal cases liet Twan de aanwezigen mooie voorbeelden zien.

Tips
Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, want natuurlijk willen beginnende ondernemers dit dan ook doen met zo weinig mogelijk budget. Gelukkig had Twan voor ons 10 praktische tips. “Zelf ben je het krachtigste marketinginstrument”, zegt Twan. Mensen willen zaken doen met mensen, niet met bedrijven! Verder moet je durven kiezen voor een identiteit, welke middelen zet je daarvoor in en voor welk publiek ga je? Bewijs wat je belooft, vertel verhalen, maak content visueel, wees actief, val op, bundel krachten, durf fouten te maken, maar vooral: ga aan de slag!

Geïnspireerd door het verhaal van Twan dronken de deelnemers na afloop nog een drankje met elkaar. Met elkaar konden ze nog gezellig napraten. Heb jij het gemist? Bekijk dan de foto’s terug op onze Facebookpagina.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X