“Waarom zou je het helemaal alleen proberen?” - Starters Succes

“Waarom zou je het helemaal alleen proberen?”

Voor en door ondernemers

Starter Ruud van Velsen heeft een mooi doel voor ogen met zijn eigen onderneming Additup: de woningmarkt weer op gang helpen. In maart 2012 begon hij voor zichzelf. Vanuit frustratie, maar vooral vanuit de kansen die hij ziet. Hij kwam bij Starters Succes Oss Bernheze met een heldere business case. Ruud: “Aan de hoeveelheid aan ideeën ontbrak het niet, maar ik liep er in vast. Toen hoorde ik van Starters Succes Oss Bernheze. Je bent gek als je als starter met bepaalde vragen zit, en het alleen gaat proberen uit te vogelen. Zeker als je zoveel kennis en ervaring voor het oprapen hebt!”

De focus van het plan lag op de zakelijke dienstverleners in de markt, zoals makelaars en financieel adviseurs. Na enkele gesprekken met Frenk Sprangers, coach van SSO, werd het duidelijk om breder te gaan kijken. Niet alleen om de samenwerking te zoeken met andere dienstverleners, maar om actief de consument te betrekken. Die speelt immers ook een grote rol in het geheel, heeft behoefte aan onafhankelijke kennis en ervaring. Ruud: “Het vertrouwen van de consument moet weer worden opgebouwd. Dit vraagt om een totaal andere invulling van de dienstverlening.”

Ook Frenk gelooft in het concept: “Ruud behoort tot de nieuwe generatie ondernemers, met goede ideeën. Het is leuk om hem hierin te coachen en adviseren.” Door alle nieuwe inzichten moest Ruud eerst even een stapje terug doen. “Door Frenk zit ik eigenlijk weer in de opstartfase van Additup”, lacht hij. “Maar dat is niet erg. Ik voel nu dat ik op de goede weg ben.”

Wil je ook hulp van Starters Succes Oss Bernheze? Meld je dan nu aan.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X