Vervolg Zomerondernemer

Vervolg Zomerondernemer

Voor en door ondernemers

Vrijdag 18 november organiseert de gemeente Oss tijdens de Dag van de Ondernemer, een speciale uitwisseling. Zij bieden jongeren tussen de 15 en 22 jaar,  de mogelijkheid om mee te lopen met een succesvolle ondernemer in Oss.

Dag van de ondernemer
De middag begint om 13.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Het vervoer wordt voor je geregeld! De chauffeur brengt je naar het bedrijf. De directeur van het bedrijf verwelkomt je en jij mag een middag met hem meelopen in zijn bedrijf.  Aan het einde van de middag komen we samen op het gemeentehuis en ontmoet je de andere zomerondernemers.  Onder leiding van Dimitri van Gaal delen jullie elkaars ervaringen en sluiten we de middag af met een drankje.

Starters Succes Oss Bernheze
Verder kun je nog steeds gebruik maken van het aanbod van Starters Succes Oss Bernheze. Tijdens de kick out-bijeenkomst heeft Jasper een gesprek aangeboden met één van zijn coaches. Zij kunnen je verder helpen met de realisatie van je idee. Twee zomerondernemers maken hier nu al gebruik van.

Bel Jasper op 06 – 28 31 48 66 of mail hem voor een eerste afspraak. Verder organiseert SSO in februari of maart 2017 op de Talentencampus een terugkommiddag met nieuwe input voor je bedrijf.

Doe je mee?
Wil jij deelnemen aan de uitwisseling? Stuur dan vóór 28 oktober een mailtje.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X