Kennisontbijt 'veranderen' voor startende ondernemers Oss

Driemaal is scheepsrecht

Voor en door ondernemers

’t Is een onderwerp waar veel ondernemers mee te maken krijgen: verandering. Tevens het thema van het derde kennisontbijt. Aan bod kwamen niet alleen kleine aanpassingen of wijzigingen binnen je onderneming, maar ook verhalen van ondernemers die het hele roer om willen gooien.

Zo ook Pieter Pijnenburg die een persoonlijke casus voorlegde waar alle andere deelnemers zich over mochten buigen. De oogst was rijk: slimme, goede, oprechte en meelevende input. Spontaan schilderden anderen stappen die zij genomen hebben bij veranderingen en hun ervaringen.

‘Laat niemand jou vertellen dat jij iets niet kan’

 

‘Probeer een snijpunt te vinden tussen de dingen die je gelukkig maken en de dingen waarmee jij geld verdient’

Dit waren een aantal uitspraken die de ondernemers aan het denken deed zetten toen we aan het sparren waren onder het genot van lekkere broodjes en thee of koffie. Toen het einde van de ochtend naderde, boden twee Bizztopia-leden Martijn Lauwen en Rowena Loderus zich spontaan om de volgende keer het ontbijt te verzorgen.

Krachtvol ondernemen

Rob Leenders droeg een onderwerp voor de keer aan: ‘Ondernemen vanuit je krachten. Wij zijn nu al benieuwd hoe dit gaat worden. Jij ook? 27 juni is het zover.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank