Van Herpen gidst ondernemers bij het vinden van hun doelgroep - Starters Succes

Van Herpen gidst ondernemers bij het vinden van hun doelgroep

Voor en door ondernemers

De stap van vakman naar ondernemer is groot: waar vind je je doelgroep, welke contactpersonen helpen je verder en hoe benader je hen? Rob van Herpen, coach bij Starters Succes Oss Bernheze, helpt hierbij. Hij kan bogen op een regionaal netwerk en kent de weg.

De negen coaches van Starters Succes zijn stuk voor stuk thuis in alle aspecten van het ondernemerschap, maar kunnen tevens op eigen terrein de diepte in. Zo is er voor iedere vraag passende hulp te vinden. Van Herpen, die acht jaar in de directie zat van Sligro Food Group en nu adviesbureau CaminoR runt, krijgt vaak de vraag: ik kan iets goed, maar hoe krijg ik het aan de man? Hij helpt bij het vinden van de doelgroep en het leggen van contact. “Stap één is dat we elkaar leren kennen om wederzijds vertrouwen te creëren. Daarna volgen de vragen. Bijvoorbeeld: ik wil een kas bouwen. Wie bij de gemeente kan me helpen? Of: waar vind ik mijn doelgroep, mensen met een burn-out?”

Ga eens praten met de wethouder of met het hoofd van P&O, zegt Van Herpen dan. Soms durven mensen hun contactpersonen niet te benaderen, andere keren versoepelt een introductie door hem het proces. Hij houdt mensen continu een spiegel voor. “Wat gaat er goed, wat niet? Ondernemen is vooral doen, het vergt lef. Een kopje koffie drinken met nieuwe contacten, het gebeurt weinig. Je bent de ander tot last, is de gedachte. Maar als je ervoor open staat, leer je veel van elkaar.”

 Ben je korter dan vijf jaar ondernemer? Starters Succes helpt. www.starterssucces.nl

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank