Tweede StartersBezoek in het teken van succesvol ondernemen

Tweede StartersBezoek in het teken van succesvol ondernemen

Voor en door ondernemers

Ditmaal was het Startersbezoek op uitnodiging van Mart Smits, algemeen directeur van Stichting Kringloopbedrijven Maasland. Na een openhartige uitleg over het bedrijf en zijn mensen, was het tijd voor een rondleiding door de keuken van het bedrijf.

Verantwoordelijkheden horen op de werkvloer
Vroeg in de ochtend werden de ondernemers ontvangen op het kantoor van Mart Smits, bij de hoofdvestiging in Oss. Uiteraard bestaat de hele kantoorinrichting uit meubilair van de Kringloop. Na een snelle voorstelronde vertelde Mart over de visie en ideeën van Kringloopbedrijven Maasland. Thema’s als; ‘samenwerking’, ‘milieu’ en ‘openheid’ staan centraal binnen de organisatie. Over hoe werkgelegenheid voor mensen binnen andere bedrijven, een belangrijk onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering. ‘’Verantwoordelijkheden moeten liggen waar ze horen en dat is zo laag mogelijk binnen de organisatie. Op de werkvloer dus!”, aldus de algemeen directeur.

Rondleiding
Hoe centraal de medewerkers in het bedrijf staan, werd ook tijdens de rondleiding meteen duidelijk. Mart liet de medewerkers aan het woord. Zij vertelden over de dagelijkse gang van zaken bij het Kringloopbedrijf. Bij zowel Mart als de andere medewerkers, spatte het enthousiasme van de verhalen af! ‘’De passie straalt er vanaf. En juist dat heb je nodig voor een succesvol bedrijf. Ik vind dat geweldig”, aldus deelnemer Eleonora van Grinsven. Zij beschreef  de middag in één woord als ‘inspirerend’.

Bedankt Mart Smits, deelnemers en medewerkers voor jullie inbreng! De bijeenkomst gemist, maar wel benieuwd? Bekijk dan de foto’s op onze Facebookpagina!

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X