Tweede prijs voor jonge Osse ondernemer

Tweede prijs voor jonge Osse ondernemer

Voor en door ondernemers

In 2016 deden in het hele land ruim 225 jongeren mee aan het project ZomerOndernemer in 11 verschillende regio’s. De 11 winnaars streden om de titel ‘ZomerOndernemer 2016’.  Doel van het project is ondernemerschap stimuleren en zelfredzaamheid versterken.

De deskundige jury, voorgezeten door Jacqueline Zuidweg (zakenvrouw van 2012), beoordeelde de ZomerOndernemers op hun presentatie, promotiefilm, verdienmodel en maatschappelijke relevantie. Na een pittig juryberaad werd de uitslag bekendgemaakt aan de meer dan 125 aanwezige belangstellenden.

Winnaars
De 22 jarige Brenda Allard uit Vlaardingen won de eerste prijs in de landelijke finale. Ze vertegenwoordigde de regio Rotterdam en ging de strijd aan met meer dan tien andere jonge ondernemers. Met haar bedrijf ‘De Fairtrade Gids’ wil ze bereiken dat eerlijke kleding makkelijker gevonden en gekocht wordt. Ze won ze de eerste prijs omdat de jury haar plan helemaal van deze tijd vond: een goed businessplan, grote inzet en een duidelijk verdienmodel. Brenda kreeg niet alleen de wisselbeker van de winnares van vorig jaar uitgereikt, maar gaat ook in april 2017 deelnemen aan een internationaal studentenfestival in Riga (Letland).

De tweede prijs ging naar Loes de Ruiter uit de ZomerOndernemer regio Oss-Bernheze*.  Met haar bedrijf Loesalike maakt ze persoonlijke sieraden, die ze verkoopt via haar webshop.  “Ik wil trends naar Nederland halen tegen een zo laag mogelijke prijs, zodat het voor iedereen betaalbaar is”, zegt Loes enthousiast.

* ZomerOndernemer regio Oss Bernheze kende 23 deelnemers en is mogelijk gemaakt door Rabobank Oss-Bernheze, de Kracht van Oss en de gemeente Oss.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank