Tweede editie Ondernemerscafé weer druk bezocht

Tweede editie Bites&Business weer druk bezocht

Voor en door ondernemers

Bites & Business stond deze keer in het teken van juridisch advies op maat. Speciaal hiervoor behandelden advocaten Bennie van Zandvoort en Rianne Eringa van Van Zandvoort Legal, juridische vraagstukken. Vragen die de 24 deelnemers hadden, waren bijvoorbeeld ‘Moet ik voor elke opdracht opnieuw een overeenkomst opstellen?’ en ‘Hoe ga je om met wanbetalers?’. Het werd een bijeenkomst waarbij de aanwezigen op het puntje van hun stoel zaten…

Praktische tips
Bennie en Riannne gaven tips en advies over het vastleggen van afspraken en opstellen van contracten. Rianne: “Onderwerpen die vaak een ‘ver van je bed show’ zijn, maar toch van ondernemersbelang zijn.” De deelnemers schreven druk mee met alle informatie die verteld werd. “Iedere ondernemer heeft ermee te maken, het was dus heel verhelderend om er eens extra aandacht aan te geven. Ik zou iedereen adviseren zichzelf erin te verdiepen”, vertelde ondernemer Pierre Konings na afloop. “Fijn dat er werd ingegaan op de vragen die de aanwezigen hadden. Op deze manier werd er interactie gecreëerd en kon ieder zijn verhaal doen. Zo kun je weer van elkaars ervaringen leren”, vulde deelnemer Rick de Jong aan. De middag leverde voor alle deelnemers veel handige informatie op  waar ze zelf mee aan de slag konden.

Vrijdagmiddagborrel
De workshop liep over in de vrijdagmiddagborrel, waarvoor nog een twintigtal ondernemers aanschoven. Onder het genot van drankje en gezonde hapjes van ‘A la Pao’ werd er volop bij gekletst, werden nieuwe contacten gelegd en ideeën besproken. Het was een gezellige drukte bij Bizztopia.

Mocht je deze editie gemist hebben, zorg dan dat je er de volgende keer bij bent. Op vrijdag 15 april geeft breintrainer Rick de Jong een gratis workshop. Je kunt ook later, vanaf 17.00 uur aansluiten tijdens de borrel. Meer informatie vind je in de agenda.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X