Succesvol ZZP’en - Starters Succes

Succesvol ZZP’en

Voor en door ondernemers

Bent u al enige tijd actief als zzp’er? Dan is er nu een event dat u zeker niet mag missen. De Kamer van Koophandel organiseert namelijk op dinsdagavond 15 december in Den Bosch Succesvol ZZP’en.

Inspiratie, informatie, advies, netwerken…
Een inspirerende bijeenkomst waarin u samen met honderden andere zelfstandige ondernemers uit de regio nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet. Kom naar het zzp-event en krijg antwoord op de volgende vragen: Hoe vind ik nieuwe klanten? Kan ik slim samenwerken met andere zzp’ers? Krijg ik te maken met veranderende wetten en regels? Hoe kom ik in contact met andere ondernemers? Luister naar nieuwe inzichten van inspirerende sprekers. Ontmoet andere zzp’ers en bezoek de informatiemarkt waar u praktisch advies kunt inwinnen bij accountants, juristen, verzekeraars en natuurlijk adviseurs van de KvK.

Programma
17:30 – 18:00 Ontvangst met soep en broodjes.
18:00 – 18:15 Welkom en toelichting programma.
18:15 – 19:00 Jos Burgers, Nederlands meest verkochte managementauteur, spreekt over ‘No Budget Marketing’, een messcherpe strategie om van klanten ambassadeurs te maken.
19:00 – 19:30 Raimke Groothuizen, Jong MKB’er 2013 met haar eigen animatiestudio, geeft haar visie op de mogelijkheden en kansen van samenwerking.
19:30 – 20:00 Pauze, bezoek informatiemarkt
20:00 – 21:00 Superbrainstormer Erik Peekel zorgt met veel humor voor een uitwisseling van onderlinge kennis en ervaring tijdens een megabrainstorm.
21:00 – 22:00 Netwerkborrel en gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken.

Dus geef uw zaken een nieuwe impuls en meld u snel aan. De toegang is gratis.

Locatie
Dinsdag 15 december 2015
Tijd: 17:30 – 22:00 uur
1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1, 5222 AA Den Bosch

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X