"We hadden behoefte aan een coach die ons kon helpen met onze business case en met het leggen van de juiste focus." - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Ik ben Pauline Willems. Samen met vakgenoten Anne-Marie Schaffels en Maria van Lith verenigt in  Pac-t Personeelsadvies en Loopbaanbegeleiding. Wij zijn lekker druk met P&O advies en ondersteuning voor het MKB.

Ik doe
Onze klanten in de Metaal & Technieksector worden geconfronteerd met krapte op de arbeidsmarkt. Wij bedachten een nieuwe aanpak gericht op het vinden en houden van voldoende  vakkrachten. De oplossing voor onze klanten zagen wij in een samenwerking. Onder de naam Metaalpact hebben inmiddels negen prachtige bedrijven de handen regionaal in een geslagen.

Pac-t initieert, coördineert en geeft uitvoering aan de gezamenlijke activiteiten op het gebied van arbeidsmarktbenadering, werving, kandidaat begeleiding, (her)plaatsing van medewerkers en leerlingen en representaties op scholen en beurzen.

Ik heb geleerd
Wij melden ons begin 2017 bij Starters Succes omdat wij een idee hadden, maar worstelden met de uitwerking. Omdat wij met zijn drieën heel verschillend zijn vlogen wij diverse kanten op met ons idee. We hadden behoefte aan een coach die ons kon helpen met onze business case en met het leggen van de juiste focus. Jasper van Wordragen werd dus onze coach! Hij heeft ons begeleid met het uitwerken van onze propositie, inzicht verschaft in onze manier van samenwerken, meegedacht, geadviseerd en ons geïnformeerd over mogelijkheden. Dit heeft onder andere geresulteerd in een voucher van de Kracht van New Business Oss!

Ik wil
Met Metaalpact willen wij aantonen dat samenwerking leidt tot een concrete en meetbare verbetering op het gebied van het binnenhalen en behouden van vakkrachten.

Neem contact met mij op via
[social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/pauline-willems-32778ba” target=”_blank”>profiel”][social type=”twitter” link=”https://twitter.com/PaulineWillems4″ target=”_blank”>@PaulineWillems4″]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X