Via Starters Succes Oss Bernheze hebben we antwoorden gekregen op de vragen zoals 'Wat en hoe wil je dit bereiken?'

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Mark van Zandvoort. Sinds 1996 zelfstandig ondernemer. In 2013 ben ik samen met mijn vrouw Pascale Reuser gestopt met onze bewegingsstudio- en fitnesscentrum. Door andere interesses waren wij in 2012 toe aan wat anders. Naast mijn werk in de bewegingsstudio ben ik altijd als verpleegkundige/ergonoom werkzaam geweest in diverse velden van de gezondheidszorg. In 2013 heb ik besloten om samen met twee compagnons een zelfstandig zorgbedrijf op te gaan richten; Coöperatie Xtrathuiszorg U.A. in de regio Oss-Den Bosch.

Ik doe
In oktober 2014 heb ik samen met Hans Langenberg en Ine Vloet een zorgcoöperatie opgericht. Xtrathuiszorg is een volwaardige thuiszorgorganisatie die bij mensen thuis ondersteuning geeft bij verzorging en verpleging. Ondanks de hectische markt waarin ‘zorgland’ verkeert hebben we in januari 2015 een contract met het zorgkantoor en een WTZI (Wet Toelating Zorg Instellingen) toelating gekregen. De kwaliteit van onze zorgverlening hebben we vastgelegd in onze kwaliteitsprocedures. We zijn erg trots dat we sinds september 2015 volledig HKZ-gecertificeerd zijn. Door deze inspanningen hebben alle grote zorgverzekeraars onze contracten voor 2016 verlengd. Door klein te blijven kun je toch zorg leveren van hoge kwaliteit.

Ik heb geleerd
Om samen met anderen een bedrijf beginnen vergt toch een andere manier van werken dan alleen aan het roer staan van je eigen bedrijf. Samen met Marjo de Louw en Bennie van Zandvoort hebben we richting en doelen bepaald waarin de coöperatie zich moest gaan ontwikkelen. Een duidelijke toekomstvisie ontbrak. Mede hierdoor zijn we anders tegen de coöperatie aan gaan kijken. We hebben nu duidelijk onze taken binnen de Raad van Bestuur verdeeld en de stippen op de horizon hebben een doel gekregen. We hebben met name via Starters Succes Oss Bernheze antwoorden gekregen op de vragen zoals ‘Wat wil je bereiken?’ en ‘Hoe ga je dit bereiken?’

Ik wil
Samen met Hans en Ine Xtrathuiszorg op de kaart zetten in de regio Oss-Den Bosch. Waarbij kwaliteit, persoonlijkheid en kleinschaligheid de belangrijkste speerpunten zijn van onze dienstverlening. Kleine zelfstandige teams die maximaal betrokken zijn bij het wel en wee van onze cliënten. We kunnen onze coöperatie financieel gezond houden, doordat we alles regelen vanachter onze keukentafel.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X