"Starters Succes zou ik iedere starter of ondernemer aanraden!" - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Hélène van der Biezen, woonachtig in Oss. Ik ben werkzaam als HR-adviseur en stel me graag voor via mijn videopitch.

Ik doe
Nadat ik bij mijn vorige werkgever gestopt was heb ik nagedacht wat ik wilde met mijn carrière. Daarbij kwam ook de optie in beeld om te starten als zelfstandig ondernemer. Hierdoor ben ik contact gekomen met Starters Succes en heb ik afgelopen jaar een coachingstraject gehad.

De begeleiding van mijn coach, Paul van Workum, is heel zinvol geweest. Hij heeft mij advies gegeven en aangezet tot nadenken. Daarnaast heb ik ervaren hoe belangrijk netwerken is. Ondernemers zijn graag bereid om in gesprek te gaan, wat ik enorm gewaardeerd heb.

Ondanks dat het een inspiratievol traject was, heb ik gekozen om toch weer in loondienst te gaan, als HR-adviseur. Ook al bezit ik goede kennis op HR-gebied, versta ik mijn vak, kom ik gemakkelijk in contact met mensen, vond ik het lastig om mezelf te ‘verkopen’. Hierdoor heb ik geconcludeerd dat zelfstandig ondernemerschap niet voor mij is weggelegd.

Desondanks zou ik iedere starter of ondernemer die ondersteuning bij de realisatie van een idee nodig heeft, Starters Succes aanraden. En maak tijdens je intake de ‘e-scan’. Uit deze test weet je meteen wat je nodig hebt voor succesvol ondernemerschap en op welke punten jij je nog verder zou kunnen ontwikkelen.

Ik wil
Vanwege een reorganisatie wordt mijn contract bij mijn huidige werkgever niet verlengd. Dus ben ik momenteel volop aan het netwerken en solliciteren. Mijn ambitie is om een passende baan te vinden, zodat ik als ervaren HR-adviseur van toegevoegde waarde kan zijn voor een organisatie.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/profile.php?id=100010709707925&fref=ts” target=”_blank”>Facebook.com/hélène-van-der-biezen”][social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/h%C3%A9l%C3%A8ne-van-der-biezen-6293b069″ target=”_blank”>profiel”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank