"SSO heeft mij ondersteund bij het opzetten van een netwerk in de regio Oss."

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Mijn naam is Harm Wiegersma. Geboren in Leiden. Na het VWO heb ik de studie Psychologie voltooid, in Amsterdam. Werk en de liefde zorgden ervoor dat Noord-Brabant mijn uitvalsbasis is geworden. Ruim 20 jaar heb ik bij kleine projectorganisaties gewerkt. Sinds 1997 commercieel, voor B2B opdrachtgevers. Ruim 3 jaar werk ik zelfstandig, soms samen met netwerkpartners.

Ik doe
Mijn onderneming is Advies en Coaching Wiegersma. Als loopbaanpsycholoog begeleid ik mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vaak omdat iemand vastloopt in werk (soms in het leven). Een belangrijke doelstelling is: ‘van stagnatie naar flow’. Ik werk met loopbaancoaching, psychologisch onderzoek/advies, mentale coaching en talent-development. Het geeft enorm veel voldoening als mensen uiteindelijk beter weten wat ze willen, minder last hebben van stress, keuzes durven maken, beter functioneren in een team en gaan doen waar ze goed in zijn.

Ik heb geleerd
In 2012 ben ik als zelfstandige begonnen. Een spannende tijd, waarin ik veel heb gehad aan de tips van deskundige adviseurs. De gesprekken met Jasper van Wordragen en Frenk Sprangers waren nuttig en plezierig. Voor 2012 was ik in andere regio’s actief. SSO heeft mij ondersteund bij het opzetten van een netwerk in regio Oss. De bedrijfsbezoeken bij Osse ondernemers ervaar ik als heel inspirerend. De link naar Bizztopia, waar ik bij aangesloten ben, is direct voortgekomen uit het contact met SSO.

Ik wil
In 2016 kan ik via Sociaal Fonds Podium Kunsten (SFPK) culturele professionals gesubsidieerde begeleiding aanbieden. Een andere doelgroep die mijn speciale aandacht heeft zijn twintigers en dertigers. Opgegroeid met het motto dat alles mogelijk is. In de praktijk helaas te vaak geconfronteerd met het tegendeel. Juist deze doelgroep wil ik helpen een nieuw, reëel perspectief te vinden, waarmee ze weer verder kunnen.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/ACWiegersma”][social type=”linkedin” link=”https://nl.linkedin.com/in/harmwiegersma” target=”_blank”>profiel”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X