"Samen sparren geeft mij het gevoel dat ik weer vooruit kan." - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Wilma van Nistelrooij en mijn passie is jongeren met autisme / ADHD begeleiden in hun ontwikkeling. Samen met hen zoek ik naar mogelijkheden en help hen hun grenzen te verleggen. Als dat lukt en ik zie jongeren groeien, dan maakt me dat een blij en tevreden mens.

Ik doe
Mijn bedrijf heet Wave Begeleiding. Als sociaalpedagogisch werker bied ik zowel individuele als groepsbegeleiding en weekend- en vakantieopvang aan. Dit kan praktische hulp zijn of coaching, maar ook samen sporten om jongeren ervaringen op te laten doen. Zo is het bijvoorbeeld het kanovaren bij Wave Begeleiding een perfect middel om aan sociale vaardigheden en communicatie te werken. Uit de comfortzone komen, je zelfvertrouwen verbeteren en leren samenwerken horen hier ook bij. Mijn gedachte hierbij is, dat niets onmogelijk is!

Ik heb geleerd
Ik ben vier jaar zelfstandig ondernemer en ik merkte dat ik de focus even kwijt was. Hoe kan ik nieuwe cliënten bereiken, wat zijn mijn doelen en op welke termijn wil ik ze verwezenlijken? Hoe kan ik meer doen met sociale media en hoe kan ik mijn netwerk vergroten? Ik ben in gesprek met coach Rob van Herpen. Hij laat mij nadenken hierover en tot conclusies komen. Hij kent veel mensen in mijn dorp en geeft tips hoe ik met hen in contact kan komen. Samen sparren hierover geeft mij het gevoel dat ik weer vooruit kan.

Ik wil
Graag als zelfstandige ondernemer via mijn bedrijf jongeren blijven begeleiden, op hun weg naar volwassenheid. Zodat ze zich staande kunnen houden in onze drukke maatschappij. Het voelt fijn om een steentje te kunnen bijdragen, waardoor het iets gemakkelijker voor hen wordt.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/Wave-Begeleiding-886332548051746/” target=”_blank”>Facebook.com/wave-begeleiding”] [social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/wilma-van-nistelrooij-60752486/” target=”_blank”>linkedin.com/in/wilma-van-nistelrooij”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank