"Mijn coach heeft met mij een overzichtelijke planning gemaakt die mij gaat leiden in het bereiken van mijn doelen." - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Mieke Langenhuizen, een enthousiaste ontwerpster van duurzame tassen. Opgegroeid in een ondernemersgezin, geboren en getogen in Nistelrode. Samen met mijn vier broers was ik meestal buiten te vinden tussen alles wat de omgeving te bieden had. Vaak trof je me aan bij de paarden of bij de naastgelegen meubelfabriek. Het verzamelen van allerlei materialen en daar weer iets moois van maken, ik was er als kind veel mee in de weer.

Ik doe
Ik ontwerp in mijn onderneming Mind Your Bag unieke tassen van hergebruikte materialen. De stoffen zijn afkomstig van oude stalenboeken en van restpartijen uit de meubelindustrie. Ik vind dat veel materialen prachtig tot hun recht komen in een tweede leven, als je maar de mogelijkheden ziet. De kwaliteit van de exclusieve  stoffen is hoog, daardoor hebben de tassen een lange levensduur. Meer en meer mensen kiezen voor hergebruik en willen dat hun product eerlijk gemaakt is in een land waar de arbeidsomstandigheden menselijk zijn. Mind Your Bag heeft beiden, hergebruik en gemaakt in Nederland. Met een Mind Your Bag weet je zeker dat niet half Nederland met dezelfde tas loopt.

Ik heb geleerd
Ik ben bevestigd op een aantal punten / visies die ik zelf voor ogen had; dat Mind Your Bag een prachtig product is in een nieuwe markt en dat het goede potentie heeft om een A-merk te worden. Mijn coach Paul van Teeffelen heeft met mij een overzichtelijke planning gemaakt die mij gaat leiden in het bereiken van mijn concrete doelen en dan met name op de lange termijn. We zijn daarnaast aan de slag gegaan met tekstbureaus en er is een prachtig stijlvol beeldmerk in de maak.

Ik wil
Ik wil dat Mind Your Bag veel bekendheid krijgt en een merknaam wordt. Mind Your Bag is dit jaar het enige upcycled/recycled fashionmerk dat op het LINDA.Festival staat, daar ben ik super trots op, de selectie is streng! We mogen meedoen met de Dutch Sustainable FashionWeek en het Fair Fashion Festival in Rotterdam! Er is zelfs interesse vanuit EcoFashionWeek Canada en Amerika! Wie weet tref je me daar in de toekomst aan….

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/mindyourbag” target=”_blank”>Facebook.com/mindyourbag”][social type=”linkedin” link=”https://nl.linkedin.com/in/mieke-langenhuizen-87a982104″ target=”_blank”>profiel”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank