Mijn coach zette mij in mijn kracht en leerde mij te vertrouwen op mijzelf als ondernemer! - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben…
Romaline van Lieshout en mijn passie is taarten en cupcakes bakken. Ik vind het heerlijk om mijn bakkunsten te verrijken met mooie kunstcreaties van fondant, zo is mijn gebak niet alleen lekker, maar ook leuk om te zien. Ik streef er naar om mensen te verrassen met een persoonlijk eetbaar kunstwerk. De reacties zijn onbetaalbaar en zorgen regelmatig voor een brede glimlach op mijn gezicht.

Ik doe…
Mijn bedrijf is Roro’s Bakery en ik maak taarten en cupcakes naar ieders wens. Van kinderverjaardagen tot volwassenverjaardagen, trouwerijen, geboortes, relatiegeschenken of gewoon als geschenk. Ik maak taarten en cupcakes voor jong en oud, van Disney figuren tot bloemen en ik houd rekening met eventuele dieetwensen, zoals bijvoorbeeld gluten- en lactoseallergieën of intoleranties.
Ik bezorg het gebak met mijn tuktuk. Deze unieke manier van bezorgen is al een feest op zich. Elke dinsdagochtend sta ik op de Osse markt met een tuktuk gevuld met cupcakes. Dit doe ik om meer mensen te verblijden met mijn gebak.

Ik heb geleerd…
Ik ben een startende ondernemer en liep tegen veel vragen aan. Hoe pak ik dit allemaal op? Hoe investeer ik verstandig? Lukt het uiteindelijk om mijn onderneming te laten slagen? Ik was erg onzeker en was bang dat ik het fout zou doen. Starters Succes Oss Bernheze wees mij Franka Mes toe als coach. Zij zette mij in mijn kracht en leerde mij te vertrouwen op mijzelf als ondernemer. Ik merk dat ik makkelijker beslissingen neem en stevig in mijn schoenen sta als persoon en als ondernemer en ik vertrouw erop dat ik met mijn bedrijf mensen kan blijven verblijden met mijn heerlijke en mooie creaties.

Ik wil…
Met Roro’s Bakery mensen verblijden met heerlijke kunstwerken. Ik hoop in de toekomst groter te groeien om op deze manier zoveel mogelijk mensen te laten genieten van een persoonlijke taart of cupcake en hun feest compleet te maken. Ook wil ik in de toekomst Roro’s Bakery verduurzamen. Dit wil ik doen door met meer streekproducten te werken, maar ook door bijvoorbeeld de verpakkingen te verduurzamen, het proces van het bakken energiezuiniger te maken en er zijn nog meer manieren om Roro’s Bakery zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Zo zijn de taarten niet alleen lekker en mooi, maar ook nog milieuverantwoord.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/romaline.slot/” target=”_blank”>Facebook.com/romaline.slot”] [social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/romaline-van-lieshout-slot-906b0764/” target=”_blank”>linkedin.com/in/romaline-van-lieshout”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X