Mijn coach leerde me mijn aandacht te richten op die zaken waarmee ik mijn bedrijf vooruit kon brengen! - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben…
Leonore in ’t Hout en eigenaar van LOUTERarbeidsrecht. Als gespecialiseerd jurist help ik graag werkgevers/ ondernemers in het MKB op het gebied van arbeidsrecht en privacywetgeving.

Ik doe…
Graag maak ik het verschil voor mijn cliënten. Vakkennis in combinatie met de passie voor mijn vak maakt dat ik slagvaardig en doelgericht naar een oplossing kan werken. Als met behulp van mijn advies of optreden een juridisch geschil de juiste wending krijgt, dan geeft mij dat veel voldoening!

Als vakspecialist hou ik mij alleen bezig met arbeidsrecht en privacywetgeving. Dit is een ideale combinatie voor mij, omdat privacy altijd al een belangrijk onderdeel was van mijn arbeidsrechtpraktijk. Denk maar aan de werkgever die zijn personeel controleert met behulp van cameratoezicht of door e-mails te checken, maar ook aan de privacy van de zieke werknemer. Met de nieuwe privacywetgeving die eraan komt zijn de regels voor het gebruik van persoonsgegevens flink aangescherpt. Dat geldt niet alleen voor werkgevers, maar voor alle ondernemers. Ik help daarom ook ondernemers met het toepassen van de nieuwe privacywet. Het is lastige materie, maar ik vind het juist leuk om dit soort wetten en regels te vertalen naar de praktijk.

Ik heb geleerd…
Ik ben inmiddels 12 jaar jurist, maar iets meer dan een jaar geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart. Het is een weg geweest van vallen en opstaan. Maar ik heb zoveel geleerd! In het begin was het erg zoeken naar de juiste vorm. Ook vond ik het lastig om de focus te houden. Mijn coach van SSOB heeft mij daarbij geholpen en ervoor gezorgd dat ik mijn aandacht op die zaken ben gaan richten die mij en daarmee mijn bedrijf vooruit hebben gebracht. Het was ook prettig om een sparringpartner te hebben die de zaken in de juiste proportie weet te brengen. Dank je wel Frank Mes!

Ik wil…
Het ondernemerschap heeft mij al veel gebracht en geeft me elke dag weer veel energie. Het is dan ook mijn ambitie om mijn bedrijf LOUTERarbeidsrecht verder uit te bouwen. Het zou mooi zijn als ik over een tijdje bekend sta als dé jurist voor het MKB in deze regio.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank