"Mijn coach leerde me dat ondernemen is: jezelf nog beter leren kennen" - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Hoi, mijn naam is Frans Verhagen, eigenaar van QWisioN (Learn to Grow). Met QWisioN richt ik mij op organisatieadvies en ontwikkeling voor het MKB. Ik ben gespecialiseerd in persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling voor het MKB.

Wat doe ik?

Ik begeleid MKB-directeuren/eigenaren en familiebedrijven in het groeiproces dat zij in en met hun onderneming dan wel team doormaken. Een bedrijf starten is één, het laten groeien en floreren is van een andere orde. Ik koppel de PASSIE VAN DE ONDERNEMER aan de DAGELIJKSE PRAKTIJK VAN HET TEAM, ondersteund met PROCES-methodieken om KLANTEN EEN WAUW-ERVARING te geven.

Mijn coach leerde me…

Het belangrijkste dat mijn coach Frenk Sprangers me heeft geleerd: “Ondernemen is jezelf nog beter leren kennen.” Bewuster mijn ondernemersvaardigheden ontdekken en ontplooien. Waar zit mijn kracht? Waar zet ik de kracht van anderen in? En natuurlijk: hoe communiceer je dat. Dankjewel Frenk, voor de inspirerende gesprekken.

Mijn drijfveer: een sterk Midden- en Kleinbedrijf

Met minder energie meer bereiken, moeiteloosheid, is mijn motto. De wereld nog mooier maken dan ze nu al is, een bijdrage leveren aan zowel het bruto binnenlands product als het bruto binnenlands geluk. Het MKB is “de motor” van de Nederlandse economie, doch hapert in een recessie en raakt oververhit tijdens hoogconjunctuur. Het MKB kan enorm profiteren van een tijdige “APK”, “onderhoud” en een betere “afstelling”. Een sterk Midden- en Kleinbedrijf is beter voor de Nederlandse economie, werkgelegenheid en mondiale concurrentiekracht. En werk met minder stress en meer plezier, gun ik graag iedereen van harte.

Leren van feedback

Inmiddels trots op de feedback die ik krijg van mijn opdrachtgevers en de veranderingen die zicht- en voelbaar zijn in hun bedrijf! Zonder wrijving geen glans. Dat geldt zeker voor een startend ondernemer. Naast je specialisme dien je ook invulling te geven aan alle facetten die bij het ondernemerschap horen. Met 25 jaar werknemerservaring in het bedrijfsleven (van eenmanszaak, MKB’s tot multinationals) is het een hele stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Enerzijds een makkelijke stap, anderzijds geen vanzelfsprekendheid. Een stap die ik, achteraf gezien, graag veel eerder had willen zetten. Echter, de ervaringen opgedaan in het bedrijfsleven zijn nu juist zo waardevol.

 

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank