Mijn coach hielp me om logische stappen te zetten en mijn bedrijf te positioneren - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Mijn naam is Stef van den Bosch. Ik ben 26 jaar oud en woon in Nuland. In september 2018 ben ik online gegaan met mijn bedrijf Kudu. Met die onderneming maak ik handgemaakte, houten telefoonhoesjes (iPhone en Samsung) voor de particuliere en zakelijke markt. De focus ligt op gepersonaliseerde hoezen. Zo graveer ik voor zzp’ers en MKB’ers hun eigen logo of naam in hun telefoonhoes. Daarnaast lever ik Kudu-hoezen, voorzien van gelijknamig logo. Zo zet ik in op unieke, betaalbare producten.

Al vroeg ondernemer
Eigenlijk wilde ik op jonge leeftijd al een eigen zaak starten. Ik was altijd bezig met het verkopen van spullen. Groenten, oude stoelen en tafels, een serieuze kledinghandel – noem maar op. Dit deed ik tot mijn 21e levensjaar. Toen besloot ik te gaan studeren om een back-up te hebben, mocht het ondernemen niet lukken. Ik kwam Starters Succes op het spoor via de website van Avans Hogeschool, op het moment dat ik stage liep. Ik besloot contact op te nemen omdat ik hulp zocht bij het opzetten van een eigen merk. Veel ervaring op dit vlak had ik namelijk niet.

Genoeg huiswerk
Na een leuk intakegesprek met Jasper werd ik al snel gekoppeld aan coach Paul van Workum. Inmiddels, 1,5 jaar verder, heb ik nog wekelijks contact met hem en zijn vrouw en zakenpartner Tanya. Ik spreek ze op de netwerkbijeenkomsten van ondernemersvereniging Triple-O. Van mijn coach heb ik veel geleerd: sparren en nieuwe ideeën opdoen, dáár was ik naar opzoek. Denk aan vragen als: welke logische stappen moet ik met mijn bedrijf zetten? Er staat een grote klant voor deur, wat moet ik doen? Hoe kan ik mijn bedrijf positioneren in de markt? Paul had antwoorden, liet me mogelijkheden zien en gaf me extra ideeën. Genoeg huiswerk, dus.

Trots
Tot op heden maakt het ondernemen me erg trots. Zo ben ik binnenkort te vinden in alle 39 vestigingen van Office Centre Nederland. En in aanvulling op de opdrachten voor Kudu krijg ik steeds meer aanvragen op het vlak van lasergraveer-, en lasersnijwerk binnen. Dat werk pak ik graag met beide handen aan. Het bedrijf groeit dus. Je hebt als ondernemer te maken met ups en downs, maar als je volhoudt, geloof ik dat je ver kunt komen.”

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X