Met de hulp van de SSO experts en haar netwerk, heb ik richting aan mijn bedrijf gegeven

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Bernard Brands, 36 jaar oud en woonachtig in Neerlangel. Na mijn studie aan de HAS Bedrijfskunde en na de nodige werkervaring op te hebben gedaan, ben ik mijn bedrijf gestart, genaamd Total Building Control.

Ik doe
Nu organisaties kritisch zijn op kosten, kwaliteit en efficiency en bovendien het aantal leveranciers wil reduceren, komt er meer interesse in het onderbrengen van alle facilitaire diensten in één contract met één contactpersoon. Met mijn bedrijf, Total Building Control, kan ik aan deze behoefte voldoen. Ik werk samen met betrokken professionals, ieder met hun eigen specialisatie. Denk hierbij aan schoonmaakdiensten, brandbeveiliging en preventie, ongediertebestrijding, re-conditionering, groen-onderhoud, etc. Kortom; een bundeling van alle facilitaire zaken met maar één aanspreekpunt.

Ik heb geleerd
Toen ik in 2011 startte met Total Building Control kwam ik in contact met Starters Succes Oss Bernheze. Sindsdien heb ik al vele gesprekken gevoerd met verschillende personen. Niet alleen door de hulp van de experts van SSO, maar ook door het netwerk wat ik hiermee verkregen heb, heb ik mijn bedrijf richting geven en gepositioneerd in de markt.

Ik wil
Doordat mijn klanten alle facilitaire zaken aan een partij uit kunnen besteden, zorgen wij ervoor dat zij meer tijd en aandacht kunnen geven aan datgene waar zij goed in zijn. Kortom, mijn doel is om mijn netwerk uit te breiden en meer bedrijven te ‘ontzorgen’.

Neem contact met mij op via
[social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/profile/view?id=400753480&authType=NAME_SEARCH&authToken=PnvF&locale=nl_NL&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1428494974107%2Ctas%3ABernard+Brands”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank