'Mijn coach leerde me mezelf sterker neer te zetten' - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben…

Kim van Gils, oprichter van Factor PIT en arbeid- en organisatieadviseur. Mijn missie is om werken voor iedereen productief, gezond én vooral leuk te maken. Zodat je langdurig en met plezier de gewenste resultaten bereikt, vanuit wat echt bij je past.

Ik doe…

Ik ondersteun leidinggevenden en HR-professionals in het MKB om leuk werk en leuke organisaties te creëren Samen zetten we  de juiste vragen op papier en dringen we door tot de kern, ‘de pit’ van hun probleem of uitdaging. Hebben we die te pakken? Dan gaan we op pad. We geven de juiste aspecten ruimte en aandacht. Om zo te komen tot het beste antwoord in hun specifieke setting. Vervolgens bekijken we hoe ze dit steeds kunnen voeden, zodat het ook een duurzaam antwoord is. Door samen op te trekken, krijgen mijn opdrachtgevers meer feeling met dit soort vraagstukken, waardoor ze die een volgende keer zelfstandig kunnen oplossen. 

Ik heb geleerd…

Het kriebelde al heel lang bij me om te starten als zelfstandige. Lange tijd was het te spannend om de sprong in het diepe te wagen, maar vorig jaar vielen er een aantal dingen samen. Hierdoor kon én durfde ik de stap te zetten. Ik ben toen niet alleen gestart als ondernemer, maar ook met een intensieve post-doc opleiding tot arbeid- en organisatiedeskundige én het coachingstraject bij Starters Succes. Franka Mes van Re-Frames leerde me mezelf steviger neer te zetten en mezelf te verbreden. Sinds mijn start als ondernemer stond niet alleen mijn vakinhoud centraal, maar het hele ondernemerschap: van administratie tot een website en van profileren tot algemene voorwaarden. Super leuk om me hierin te verdiepen!

Ik wil…

Heel graag leuke dingen doen, elke dag leren, uitdagingen aangaan én mensen en bedrijven vooruit helpen. Ik geniet enorm van het ondernemerschap: de vrijheid, ruimte en mogelijkheden. Naast mijn projecten bij klanten wil ik vanaf 2019 een opleiding voor HR-professionals realiseren. Zo kan ik hen nog meer stevigheid en zelfstandigheid bieden bij organisatieveranderingen.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank