Ik wil een succesvol bedrijf hebben, wat binnen en buiten Nederland opereert

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Anja Garritsen, CEO. Ik word gedreven door verandering, door innovatie. Ik wil een verschil maken, of het nu in een groot bedrijf is of in mijn eigen bedrijf.

Ik doe
Innatoss is een onderzoeksintensief bedrijf wat testen ontwikkelt voor Q-koorts en de ziekte van Lyme. Mensen kunnen lang ziek zijn van deze infectieziekten, soms zelfs levenslang. Onze Q-koorts test is al op de markt, die voor Lyme in ontwikkeling. Hier komt veel bij kijken. Het gaat om meer dan één product. Onze testen moeten onderdeel worden van een innovatieve strategie om langdurige klachten voor te zijn.

Ik heb geleerd
Maatwerk bleek mogelijk bij Starters Succes Oss Bernheze. Vanuit MSD, mijn oude werkgever, werd al veel ondersteuning aangeboden in een outplacement traject. Wat ik echt miste was hulp bij communicatie. Met een zeer diverse doelgroep, van buurman tot arts-specialisten tot investeerders en een politiek gevoelig onderwerp was de juiste communicatie op het juiste moment cruciaal. Frenk Sprangers had een uitstekend gevoel voor dat spanningsveld en heeft geholpen om structuur aan te brengen in alles er om productontwikkeling heen. Minder is meer!

Ik wil
Oplossingen voor ziekten waar mensen niet aan sterven maar die de kwaliteit van leven sterk verminderen. Wij dragen bij door van Innatoss een succesvol bedrijf te maken wat binnen en buiten Nederland opereert.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/pages/Innatoss-Laboratories-BV/228851860614844?ref=ts&fref=ts”][social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/profile/view?id=1383343&authType=NAME_SEARCH&authToken=WrCq&locale=en_US&srchid=360859521427118553981&srchindex=1&srchtotal=2&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A360859521427118553981%2CVSRPtargetId%3A1383343%2CVSRPcmpt%3Aprimary%2CVSRPnm%3A”][social type=”twitter” link=”https://twitter.com/InnatOss”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank