"Ik kreeg het advies om mijn doelgroep op een andere manier te benaderen..."

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Paul van de Koevering eigenaar van Wellkin, 43 jaar oud en woonachtig in Lith. Mijn ondernemerschap is ontstaan door het feit dat mensen tegenwoordig geconfronteerd worden met een toenemende druk om te slagen. Daarnaast worden de werktijden steeds langer en wordt de dag voornamelijk  zittend doorgebracht. De druk en het hectische tempo van het dagelijks leven zijn zowel fysiek als psychologisch voelbaar. Deze situatie vraagt om innovatieve concepten voor langdurige loyaliteit van de klant uit het voortdurend groeiende segment van de fitness- en wellness centrum branche.

Ik doe
Ik importeer droogwatermassage systemen van het merk Wellsystem. Deze watermassagebedden zorgen ervoor dat je je binnen 15 minuten weer fit voelt. De massage werkt met een druk op de knop, is op elk moment beschikbaar, bereikt snel en eenvoudig het gewenste effect. De bedden verbeteren de bloedsomloop en stofwisseling optimaliseren de spierspanning zorgen voor pijn vermindering. Wellsystem is ontspannen en genieten van de warmte en helende werking van de kracht van het warme water. Naast spontcentra en sauna’s lever ik deze systemen ook aan particulieren.

Ik heb geleerd
Om mijn focus helder te krijgen en te ontdekken waar kansen liggen. Vanuit de coaching van Starters Succes Oss Bernheze weet ik nu ook hoe ik op een andere manier mijn doelgroep kan benaderen, zodat er al meteen business gegenereerd kan worden.

Ik wil
Over 2 jaar een verkooporganisatie hebben voor zorg gerelateerde producten die toegevoegde waarde hebben voor cliënt en klant.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/wellkin.nl?fref=ts” target=”_blank”>Facebook.com/PerloProducties”][social type=”linkedin” link=”https://nl.linkedin.com/in/paulvandekoevering/” target=”_blank”>profiel”][social type=”twitter” link=”https://twitter.com/koeverin” target=”_blank”>@koeverin”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank