"Ik heb geleerd op een andere manier naar mijn bedrijf te kijken en meer vanuit het perspectief van de klant te handelen."

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Pierre Konings en woon samen met mijn vrouw in het levendige dorp Geffen. In 2014 ben ik gestart met Konings trademarks, een juridisch adviesbureau op het gebied van merken, modellen, auteursrecht en mediation.

Ik doe
Ik ga in gesprek met ondernemers over hun merken en het belang daarvan voor hun bedrijf. In opdracht registreer, beheer, bewaak en verdedig ik hun merken. Innovatieve bedrijven zijn steeds meer landelijk en internationaal actief. Juridische conflicten, misbruik en namaak komen vaker voor. Met een geregistreerd merk sta je sterk. Een geregistreerd merk voegt waarde toe aan je bedrijf en straalt vertrouwen uit naar klanten.

Ik heb geleerd
Van Frenk Sprangers, coach Starters Succes Oss Bernheze, heb ik geleerd op een andere manier naar mijn bedrijf te kijken en meer vanuit het perspectief van de klant te handelen. Het registeren van een merk is vaak een latente behoefte. Ondernemers zijn gevoelig voor de actualiteit en trends in de samenleving en wat dit voor hen betekent. Daar haak ik nu beter op in. Ondernemers uit Frenk’s netwerk gaven feedback en nuttige tips over de Powerpoint presentatie van mijn bedrijf.

Ik wil
Mijn ambitie is om bij te dragen aan het succes van innovatieve bedrijven door hun merken en goodwill te beschermen. Hiermee wil ik naamsbekendheid voor Konings trademarks opbouwen.

Neem contact met mij op via
[social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com//in/pierrekonings” target=”_blank”>profiel”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X