"Hulp bij het verwoorden van een elevator pitch"

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Marloes van de Camp, 35 jaar. Ik ben HRD professional met de volgende drijfveren: organiseren, de kar trekken en mensen zien groeien. Ik houd ervan het beste uit groepen of individuen te halen!

Ik doe
In januari 2014 ben ik gestart als zelfstandig trainer en projectmanager.  Ik begeleid (lokale) overheden en onderwijsorganisaties door projecten vorm te geven en medewerkers door training in beweging te brengen. Ik geloof in de kracht van motivatie en commitment.

Daarnaast ben ik samen met John Biemans initiatiefnemer van de Universiteit van de Toekomst (UvdT). Hét platform waar werkgevers en werknemers terecht kunnen voor vraagstukken over employability in de veranderende arbeidsmarkt. De UvdT zorgt voor bewustwording, inspiratie en groei door middel van kennisbijeenkomsten, een digitaal platform en trainingen.

Ik heb geleerd
Starters Succes Oss Bernheze heeft goed naar mijn behoefte geluisterd en mij gekoppeld aan een hele fijne coach. Ik zocht ondersteuning in de acquisitie en bij het ‘verkopen’ van mezelf in de markt. Marjo de Louw van Maasland Communicatie is mijn coach geweest en daar heb ik echt heel veel aan gehad. Vooral bij de vertaling van visie en klantbehoefte naar dienstverlening en het verwoorden van een elevator pitch. Ik gebruik dit nu bij netwerkgesprekken en op mijn website.

Ik wil
Graag wil ik voor mijn regio projecten uitvoeren die de match tussen bedrijven en werknemers bevorderen. De UvdT doorontwikkelen als hét landelijke platform voor employability. Maar vooral: zorgen dat ik ‘Love To Work!’

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/universiteitvandetoekomst” target=”_blank”>Facebook.com/universiteitvandetoekomst”][social type=”linkedin” link=”http://nl.linkedin.com/pub/marloes-van-de-camp/10/b99/6a/” target=”_blank”>profiel”][social type=”twitter” link=”https://twitter.com/youlovetowork” target=”_blank”>@youlovetowork”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X