"Van je hobby je beroep maken"

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Patrick Noor, sinds 2013, samen met mijn compagnon Arnold van Aken, zelfstandig ondernemer van DMS Holland. Na wat avonturen in diverse commerciële functies bij zeer verschillende bedrijven vond ik mijn uitdaging in de watersport. Ik kon van mijn hobby eindelijk mijn beroep maken.

Ik doe
Samen met Arnold zijn wij inmiddels anderhalf jaar bezig. Arnold zorgt, naast de ontwikkeling van de zeer innoverende en gepatenteerde ‘AntiRoll’ stabilisator, voor de Projects & Service binnen het bedrijf. Ik ben verantwoordelijk voor de Sales & Marketing. We zijn een goed duo met gezamenlijk zo’n 20 jaar werkervaring op het gebied van stabilisatoren voor luxe jachten.
Naast de uitdaging om onze eigen ‘AntiRoll’ stabilisator in de prachtige wereld van Super en Mega Jachten te positioneren, zijn wij ook exclusief distribiteur voor heel continentaal Europa van een stabilisatiesysteem genaamd ‘RotorSwing’.

Ik heb geleerd
Als startende ondernemer heb je behoefte aan, zoals ze dat zo mooi noemen: ruggenspraak. Natuurlijk weet je zelf het meeste over de markt waarin je jezelf begeeft. Nieuw waren de vele ‘randzaken’ rond het opstarten van een bedrijf. Bijvoorbeeld de algemene leveringsvoorwaarden of samenwerking- en distributieovereenkomsten. Bennie van Zandvoort coacht mij in deze zaken. Daarnaast is hij een mooi klankbord voor andere strategisch te bereiken doelen. Met een onderneming moet je uiteindelijk continue vooruit blijven denken en kijken. Tot slot vind ik het netwerken met andere ‘jonge en oude’ ondernemers uit Oss interessant en leerzaam.

Ik wil
Samen met mijn compagnon een mooi en gezond bedrijf opbouwen. We leggen de lat hoog, omdat we in onze nichemarkt nummer een willen worden.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/DMSHolland ” target=”_blank”>Facebook.com/DMSHolland”][social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/pub/patrick-noor/10/5a8/2a8″ target=”_blank”>profiel”][social type=”twitter” link=”https://twitter.com/dmsholland ” target=”_blank”>@dmsholland”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X