"Met het support van Starters Succes Oss Bernheze ga ik vraagstukken aanpakken"

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Felix van Hintum, 24 jaar oud en sinds 2011 werkzaam in het bedrijf van mijn ouders: Northsea Yacht Support. Een bedrijf dat begonnen is in de schuur maar is doorgegroeid tot een onderneming met negen mensen in dienst. Mijn interesse voor techniek is met de paplepel ingegoten; van jongs af aan werk ik al mee in het bedrijf. Van meekijken en ondersteunen naar mijn eerste bijbaantje. Het was dan ook een logisch gevolg dat ik uiteindelijk bedrijfskunde ben gaan studeren. Echter, dat bracht mij niet wat ik had verwacht. Na twee jaar ben ik gestopt met de opleiding om vervolgens fulltime aan de slag te gaan in de zaak van mijn ouders.

Ik doe
Al meer dan 15 jaar ontwerpt, ontwikkelt en produceert Northsea roest vast staal producten. Voornamelijk voor de luxe jacht- en interieurbouw. Hierbij moet je denken aan accessoires en meubels. In samenspraak met de jachtbouwer of klantvertegenwoordiger werk ik ideeën uit door middel van 3D CAD modellen.

Ik heb geleerd
De afgelopen jaren heb ik veel geleerd. Ik ben namelijk in een bedrijf gerold wat al volop draaide. Ik had geen ondernemende achtergrond en nog maar weinig ervaring. Je springt dus spreekwoordelijk op de rijdende trein en die stopt niet op alle passerende stations! Waar ik dan tegenaan loop, is hoe je alles goed coördineert. Hoe instrueer je je personeel? Moet ik een bedrijfsleider aannemen om dit soort managementtaken over te nemen? Of kan ik dit beter in eigen hand houden? En hoe registreer je bijvoorbeeld je productvoorraad? Met het support van Starters Succes Oss Bernheze ga ik dit soort vraagstukken nu aanpakken.

Ik wil
In de loop der jaren is gebleken dat de vraag naar exclusieve, complexere producten enorm is toegenomen. Daarom blijft het voor mij een uitdaging om van het ontwerp tot de uitvoering betrokken te zijn. Uiteindelijk wil ik het bedrijf laten (door)groeien, met de droom om mijn eigen meubellijn te ontwikkelen.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X