"Het is mijn ambitie dat mijn kantoor een begrip wordt in Oss en omgeving" - Starters Succes

Succesverhaal

Voor en door ondernemers

Ik ben
Wilma Richters. Na 30 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de advocatuur heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en ben ik mijn eigen kantoor gestart.

Ik doe
In september 2014 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer op het gebied van alimentatieberekeningen. De afgelopen jaren ontdekte ik in verschillende procedures, dat bij de meeste alimentatieberekeningen niet of nauwelijks een voor de cliënt begrijpelijke uitleg werd gegeven. Ik heb mij vervolgens gespecialiseerd in het maken van deze alimentatieberekeningen en tevens in het opstellen van begrijpelijke toelichtingen. Deze berekeningen maak ik voor zowel advocaten-, notariskantoren , mediators als particulieren.

Ik heb geleerd
Starters Succes Oss Bernheze is een groep ervaren ondernemers. Bennie van Zandvoort heeft mij tijdens een coachingsgesprek geleerd te focussen op één bepaald specialisme. Ook leerde hij mij keuzes te maken in doelgroepen waar ik mij op wil richten. Vervolgens heeft Frenk Sprangers mij geleerd hoe ik mijn onderneming op een heldere manier naar buiten toe kan presenteren met een prachtige Powerpoint presentatie als resultaat. Tevens heeft hij mij geadviseerd over de wijze waarop ik de acquisitie richting mijn doelgroepen vorm kan geven.

Ik wil
Ik streef ernaar mijn cliënten praktische ondersteuning te bieden in de verdeling van de kosten na een echtscheiding. Het is mijn ambitie dat mijn kantoor een begrip wordt in Oss en omgeving op het gebied van alimentatieberekeningen.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/RIchtersAlimentatie”][social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/pub/wilma-richters-maas/16/b11/806″][social type=”twitter” link=”https://twitter.com/WilmaRichters”]

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank