"Geen advies via een stappenplan of uit een boekje, maar gewoon een goed persoonlijk consult"

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Mireille Poeisz, woon sinds een jaar in Oss samen met mijn partner, dochter, een paar honden en paarden. Mijn grote hobby’s zijn mijn paard en mijn werk. Daar kan ik uren mee bezig zijn…

Ik doe
Ik ben fotograaf, een ‘mensen’ fotograaf. Ik heb een eigen fotostudio waar ik vooral mooie portretten maak. Daarnaast is mijn specialiteit boudoirfotografie. Boudoir fotografie is een stijlvolle lingerieshoot en is in Amerika razend populair. Je wordt in je mooiste lingerie op een romantische en sensuele manier gefotografeerd. De shoot staat in het teken van beauty. De locatie kun je hiervoor zelf bepalen: in de studio of juist in een prachtige (slaap)kamer, exclusief landhuis of juist op een zomerdag romantisch in een bloemenveld.

Ik heb geleerd
In het afgelopen jaar ben ik via Starters Succes Oss Bernheze in contact gekomen met Bennie van Zandvoort.

Ik het begeleidingstraject verwachtte ik gesprekken die gingen over het opzetten van een eigen bedrijf: over de communicatie, je doelgroepen en marketingactiviteiten. Ik hoopte dat iemand mij hierbij aan de hand nam en mij nieuwe klanten bracht. Maar ik kreeg het tegenovergestelde… De coachingsgesprekken gingen namelijk volledig over mijzelf! Vragen als ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’, ‘wat zijn mijn drijfveren’, ‘waar wil ik naar toe’ maar bovenal ‘waarom wil ik deze weg volgen’ en ‘wat zijn daarin de valkuilen?’ kwamen aan bod. Deze persoonlijke wending was best confronterend maar absoluut nodig.

Door de begeleiding van Bennie ben ik bewuster gaan nadenken wat ik in mijn vak als fotograaf mooi vind en welke richting ik daarmee op wil. Nu herken ik mijn eigen valkuilen ook beter. Daarnaast heeft hij mij onlangs in contact gebracht met Starters Succes Oss Bernheze coach Frenk Sprangers. Omdat hij mij advies kon geven over communicatie en marketing. Het gesprek met Frenk heeft voor verrassende inzichten gezorgd. Want ook deze coach pakte het anders aan dan ik dacht. Juist geen communicatieplan was het advies. Frenk vertelde dat dat mij niet verder zou helpen. Volgens hem moest ik mijzelf juist zien en verkopen als kunstenaar. Want dat is uiteindelijk ook mijn werk: kunst maken. Elk portret of fotosessie heeft een eigen stijl zodat het altijd iets bijzonders wordt.

Beide coaches lieten mij inzien wat mijn sterke kanten waren en hoe zij mij daarbij het beste konden helpen. Niet uit het boekje of via een stappenplan, maar gewoon met goed persoonlijk advies. Hierdoor is er is een proces op gang gebracht dat mij niet direct nieuwe klanten brengt, maar mij wel in lijn met mijn werk heeft gebracht zodat ik nu weet wie mijn klanten zijn en wat mijn kracht is.

Ik wil
Mijn ambitie is om een steeds betere fotograaf te worden, zodat mijn klanten met een enorm zelfvertrouwen de deur uitgaan.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/MoodsPhotographyByMireille?ref=hl”][social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/mireillepoeisz”][social type=”twitter” link=”https://twitter.com/MireillePoeisz”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X