"Ik had echt dat duwtje in de rug nodig..." - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Petra Willems, eigenaar van Nextdoor Interieur Ontwerp. Samen met een team van bevlogen en ervaren interieurarchitecten geef ik advies over interieurontwerp bij het inrichten van kantoren, kantines, openbare ruimtes tot woningen.

Ik doe
Nextdoor Interieur Ontwerp bestaat in november tien jaar. In die tien jaar heb ik als ontwerper een uniek concept neergezet. Door samenwerking met andere specialisten zijn wij in staat om alles wat vanaf het eerste idee of tekening tot en met complete inrichting te kunnen realiseren. Met altijd een aanspreekpunt voor de klant. Het resultaat is dat we zelfs in de crisis groei konden realiseren.

Als ik terug kijk op deze tien jaar is mijn expertise gegroeid en heb ik een mooi portfolio opgebouwd.

Ik heb geleerd …
Bij Starters Succes heb ik geleerd hoe ik mijn bedrijf moet presenteren zowel letterlijk als figuurlijk. Ik had echt dat duwtje in de rug nodig om in het openbaar te kunnen spreken en op papier duidelijk te kunnen maken wat ik met mijn bedrijf doe. Daarvoor moet je namelijk heel goed analyseren wat je nu eigenlijk precies doet. Denk hierbij aan het omschrijven wat je sterke punten en ambities zijn.

Ik wil
Op dit moment ben ik bezig een platform te maken voor alle expertises die nodig zijn om alle projecten te kunnen realiseren. Wordt vervolgd…

Daarnaast wil ik nog grotere projecten aanpakken, adviseren en uitwerken. Om zo steeds weer mijn grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Kortom, Nextdoor Interieur Ontwerp nog meer bekendheid geven door unieke en mooie ontwerpen op te leveren.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/nextdoorstyling” target=”_blank”>Facebook.com/hélène-van-der-biezen”][social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/petra-willems-65396611″ target=”_blank”>profiel”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank