“Durf te ondernemen is de rode draad in mijn werkzaamheden.”

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Mijn naam is Ghislaine Monchen, ik ben sinds 2006 eigenaar van WIJNVANCAVE. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Ik heb in diverse landen en bij diverse bedrijven gewerkt in de hotellerie en facilitaire dienstverlening. Kernbegrippen die mij als zelfstandig ondernemer typeren zijn focus op goede, mooie producten en hospitality.

Ik doe
Ik heb drie kernactiviteiten: ik importeer en verkoop wijnen uit diverse landen. Deze wijnen betrek ik rechtstreeks bij de wijnboer in Frankrijk, Spanje, Portugal, Chili, Argentinië, Zuid Afrika en Italië. Hierdoor borg ik kwaliteit en prijs. Ook verzorg ik voor klanten maatwerk wijnpakketten en relatiegeschenken.

Daarnaast komt mijn voorliefde voor hospitality, beleving en persoonlijk contact tot uitdrukking in mijn laatste activiteit, namelijk het verzorgen van diverse evenementen waarin wijn een centrale rol speelt. Denk hierbij aan wijnproeverijen, wijnspijsavonden, wijncursussen, beurzen (catering & hosting). Ook ben ik een van de partners van het vrouwennetwerk Talk & Taste. Voor dit netwerk van circa 500 ondernemende vrouwen organiseer ik een aantal keer per jaar verrassende netwerkevents.

Ik heb geleerd
Starters Succes Oss Bernheze heeft mij en mijn onderneming op een laagdrempelige wijze, door het volgen van diverse workshops, bijeenkomsten en gesprekken, diverse tools aangereikt op het gebied van netwerken, leren samenwerken en je eigen visie verbreden. Durf te ondernemen is daarin de rode draad. Neem die telefoon op en ga bellen, stap bij een (netwerk)bijeenkomst naar diegene die je eens wilt spreken, durf eens nee te zeggen en vooral doe niet alles zelf!

Ik wil
Ik realiseer mijzelf dat WIJNVANCAVE komend jaar 10 jaar bestaat! Mijn streven is dan ook het bedrijf te laten doorgroeien in de regio. Dit lukt aardig, want onlangs ben ik verhuisd naar een groter pand. Ook wil ik samenwerkingsverbanden uitbreiden en nieuwe concepten uitwerken met ondernemers uit Oss en omgeving. Zo is mijn ‘wijnshop-in-shop’ formule al terug te vinden in vier winkels, waaronder Bek Boeken & Bijzonders in Veghel, Visspeciaalzaak Harold van Bakel en Derijks Boeken in Oss. Dat smaakt naar meer!

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/wijnvancave”][social type=”linkedin” link=”https://nl.linkedin.com/in/ghislainemonchen”][social type=”twitter” link=”https://twitter.com/GhislaineCAVE”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank