Door in gesprek met mijn SSO-coach te blijven kan ik plannen bijsturen

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Marleen van Kempen, eigenaar van Van Kempen Jewel Art en woon in Oss. Na de opleiding aan de Vakschool heb ik meer dan twintig jaar achter de werkbank het vak van goudsmid geleerd. Twee jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen. Ik zag de mogelijkheden om met de nieuwe technieken zoals 3D ontwerpen en 3D printen unieke en persoonlijke sieraden te ontwerpen en maken.

Ik doe
Ik heb het altijd mooi gevonden om het ambachtelijke van de opleiding en de ervaring achter de werkbank te combineren met creativiteit. Met het innovatieve 3D ontwerpprogramma en de 3D printer kan ik nu samen met de klant alles in eigen huis ontwerpen en maken. Het resultaat zijn unieke sieraden, eventueel ook met gebruik van eigen goud en/of stenen, wat meteen als zeer fijne bijwerking ook nog eens duurzaam is. Het ontwerpen is een proces wat je samen aangaat, heeft vaak een emotionele aanleiding en levert altijd hele mooie sieraden op. Het is een uitdaging om vanuit een aantal gezamenlijke ideeën iets te maken waar de klant helemaal blij van wordt en een leven lang van kan genieten.

Ik heb geleerd
Ondernemender te zijn… Er komt veel op je af als je als zelfstandige aan het werk wil gaan en creativiteit en ondernemen blijft een lastige combinatie. Tijdens een bijeenkomst van Starters Succes Oss Bernheze raakte ik in gesprek met Paul van Workum. In de daaropvolgende gesprekken met hem zijn we op zoek te gaan naar de kern van wie ik ben, wat ik wil maken/doen en wat mijn kwaliteiten zijn die ik hiervoor kan inzetten. Dit op elkaar afstemmen maakt ondernemen makkelijker. Het bepalen waar ik naar toe wil en daar concrete acties aan te koppelen heeft mij verder geholpen. Verder door regelmatig in gesprek met mijn coach te blijven kan ik de plannen blijven bijsturen aan nieuwe inzichten en de focus behouden op ondernemen.

Ik wil
Heel graag mijn creativiteit uitvoeren door middel van de ambacht van dit mooie vak. Ik wil de innovatie van 3D ontwerpen omarmen, omdat het nog meer vrijheid geeft op ontwerpersvlak om mooie, unieke en persoonlijke sieraden te maken. Het zorgt dat de mogelijkheden enorm zijn.  Een eigen sieradenlijn is een droom die bijna waarheid is geworden. Verder zijn kwaliteit en duurzaamheid heel belangrijk voor mij en wil ik geen concessies doen op het gebied van ontwerpen. Als ik iets bedenk dan wil ik het ook maken..

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/Van-Kempen-Jewel-Art-224481084378185/?fref=ts”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank