‘Dankzij mijn coaches heb ik meer regie over mijn werk gekregen’ - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

“Ik ben Daniëlle van Aarle (48) uit Heeswijk-Dinther. In april 2013 ben ik gestart met Plan Aa Office Support, waarmee ik als personal assistant drukke ondernemers ondersteun. Dat geeft hen meer tijd en focus op hun werk, waardoor zij kunnen doen waar ze goed in zijn.

Ik kom uit een ondernemersfamilie. Ik was dus al op jonge leeftijd bekend met het ondernemen. Het vereist hard werken, maar daar houd ik van. Nadat ik in vaste dienst bij uiteenlopende bedrijven veel ervaring had opgedaan als secretaresse en office manager, besloot ik zelfstandig te worden. Ik wilde meer eigen keuzes maken, minder afhankelijk zijn van een baas en niet opnieuw in reorganisaties belanden. Ook speel ik met mijn bedrijf in op een behoefte. Veel ondernemers zijn druk, te druk. Door ze te ondersteunen als personal assistant met mijn flexibele inzet en snelle actie, ervaar ik dat een ondernemer meer rust en ruimte krijgt om meer groei en succes te creëren. Dat hierbij de zakelijke ondersteuning soms overloopt in een stuk planning van privézaken, heeft te maken met het feit dat de lijn hiertussen vaak dun is. In deze flexibiliteit ligt mijn kracht.

Hoewel mijn bedrijf al een paar jaar loopt als een trein, stapte ik toch naar Starters Succes. Ik zocht namelijk naar een andere manier van ondernemen omdat ik erg werkte vanuit de vraag van de klant. Die was te sturend: wat wilde ik zelf aanbieden? Ook wilde ik beter met pieken en dalen (drukke en rustige periodes) omgaan en meer samenwerken met mensen. Kortom, ik was op zoek naar meer regie over mijn werk.

Met hulp van coaches Jasper van Wordragen, Bennie van Zandvoort en Rob van Herpen ben ik verder gekomen. Ik heb mezelf beter leren kennen. Wie ben ik als ondernemer? Waar liggen mijn kwaliteiten? Op die basis bouw ik verder. Zo ontdekte ik dat ik meer een teamspeler ben dan een pionier. Momenteel verken ik de mogelijkheden om samenwerkingen aan te gaan met andere personal assistants, wat zou kunnen resulteren in het in dienst nemen van hen. Bennie heeft me gewezen op de juridische aspecten hiervan. Ik zet het traject met de coaches nog graag door.

Het proces om mijn bedrijf uit te breiden, is in volle gang. Dat heeft tijd nodig. Daarbij is het belangrijk om kleine stapjes te maken, eerst na te denken over wie je bent en wie je ideale klanten zijn. Precies dat is in gang gezet bij Starters Succes. Zo hoop ik uiteindelijk mijn droom te verwezenlijken: mensen in dienst en een groter kantoor. Maar nooit zonder te beseffen dat het draait om plezier in je werk. Dat beleef ik nu al volop.” (Foto: Carin Deben Photography)

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X