"Door een coaching traject aan te gaan bij SSOB heb ik een andere kijk gekregen hoe je een eigen bedrijf opzet." - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Wendy de Blouwe en ik volg mijn droom om van mijn passie mijn beroep te maken! Na het afronden van de opleiding interieurstylist heb ik de stap genomen om mijn eigen bedrijf te starten: studio blouw.

Ik doe
Als interieurontwerper bij studio blouw zorg ik dat mensen lekker kunnen wonen. Ofwel, ik zorg dat men zich thuis voelt in hun huis. Een huis in je eigen stijl. Samen met mijn klanten die eigen stijl creëren, samen van hun huis een behaaglijk thuis maken, dát is mijn passie. En dat is wat studio blouw doet.

Ik heb geleerd
Bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Daardoor weet je soms niet waar te beginnen. Door een coaching traject aan te gaan bij SSOB heb ik een andere kijk gekregen hoe je een eigen bedrijf opzet. Mijn coach Paul van Workum heeft mij hierbij geholpen. Daarnaast heeft hij mij handvatten geboden om door middel van mijn sterke punten mijn strategie te bepalen. Door met hem te sparren en soms een spiegel voorgehouden te krijgen heb ik al mooie stappen gemaakt met studio blouw.

Ik wil
Ik heb nog genoeg ambities, maar in eerste instantie wil ik studio blouw stapje voor stapje laten groeien, mooie interieurplannen maken, samenwerkingen aangaan en andere mensen ontmoeten.

Neem contact met mij op via
[social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/wendy-de-blouwe-55187173/” target=”_blank”>profiel”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank