Door de coaching zijn de fundamenten verbeterd en heb ik beter in beeld waar ik heen wil. - Starters Succes

Succesverhaal

Voor en door ondernemers

Ik ben
Toon Konings uit Heeswijk Dinther, timmerman maar ik heb altijd het idee gehad om nog eens een keer iets heel anders te gaan doen…

Ik doe
Begin 2016 begon ik met mijn eigen bedrijf regionaal ingezamelde walnoten te verwerken tot onder andere walnootolie, Tokonoot genaamd. Een droom die werkelijk uitkwam maar daarmee ook de weg ingeslagen van een heus slingerpad… Na een fantastisch eerste jaar dreigde ik vast te lopen in de verovering van een plaatsje op de markt. Stagnatie in de verkoop luidde het begin in van een geheel nieuwe periode. Inmiddels werk ik naast Tokonoot, als zzp-er onder de noemer Tokotimmer en met deze stap kan ik dingen beter combineren.

Ik heb geleerd
dat het belangrijk is je basis op papier in orde te hebben. Door de coaching van Paul van Teeffelen zijn de fundamenten verbeterd en heb ik voor de toekomst ook beter in beeld waar ik heen wil. En coach Franka Mes heeft mij geconfronteerd met mijzelf. De opgetreden stagnatie vond ik in mezelf terug en mede door die ontdekking vond ik kracht. Ik voel mij enorm gesterkt door de SSOB coaching en draai weer op volle toeren én op mijn eigen wijze.

Ik wil
vooral doorgaan met de uitvoering van mijn droom: het produceren van heerlijke en gezonde walnootolie. En wie weet groeit het in de toekomst wel uit tot een streekproduct en een nationaal bekend product.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/tokonoot” target=”_blank”>Facebook.com/tokonoot”]

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank