"Dankzij mijn coach sta ik nu steviger in mijn schoenen." - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Raymond van den Hogen en heb een liefde voor koken en voornamelijk barbecueën. Jarenlang riepen mensen in mijn omgeving dat ik hier ‘iets’ mee zou moeten doen… Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar doordat de situatie zich voordeed, omdat ik geen werk had en graag aan de slag wilde, heb ik eind vorig jaar de knoop doorgehakt en mijn bedrijf ‘Ray BBQ’s’ opgestart.

Ik doe
Ray BBQ’s, de naam zegt het al, is een barbecue cateringbedrijf. Mensen kunnen bij mij producten afnemen, denk hierbij aan vlees, vis, groente en zelfgemaakte marinades en sauzen. Daarnaast ben ik in te huren als cateraar op locatie. Dan sta ik zelf achter de grill, zodat gasten zorgeloos kunnen genieten van hun feest.

Ik heb geleerd
Door een coaching traject aan het gaan bij Starters Succes Oss Bernheze ben ik het afgelopen half jaar enorm gegroeid. Dankzij mijn coach Franka Mes sta ik nu steviger in mijn schoenen. Ik durf nu te staan voor wie ik ben en wat ik doe. Fijn dat iemand je hierbij ondersteuning en advies geeft!

Ik wil
Ik zit vol energie, ambitie en nieuwe ideeën. De komende tijd wil ik benutten om hier ruimte aan te geven om zo door te groeien.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/raybbqs” target=”_blank”>Facebook.com/raybbqs”][social type=”twitter” link=”https://www.twitter.com/raybbqs” target=”_blank”>profiel”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank