"Dankzij mijn coach sta ik nu steviger in mijn schoenen." - Starters Succes

Succesverhaal

Voor en door ondernemers

Ik ben
Raymond van den Hogen en heb een liefde voor koken en voornamelijk barbecueën. Jarenlang riepen mensen in mijn omgeving dat ik hier ‘iets’ mee zou moeten doen… Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar doordat de situatie zich voordeed, omdat ik geen werk had en graag aan de slag wilde, heb ik eind vorig jaar de knoop doorgehakt en mijn bedrijf ‘Ray BBQ’s’ opgestart.

Ik doe
Ray BBQ’s, de naam zegt het al, is een barbecue cateringbedrijf. Mensen kunnen bij mij producten afnemen, denk hierbij aan vlees, vis, groente en zelfgemaakte marinades en sauzen. Daarnaast ben ik in te huren als cateraar op locatie. Dan sta ik zelf achter de grill, zodat gasten zorgeloos kunnen genieten van hun feest.

Ik heb geleerd
Door een coaching traject aan het gaan bij Starters Succes Oss Bernheze ben ik het afgelopen half jaar enorm gegroeid. Dankzij mijn coach Franka Mes sta ik nu steviger in mijn schoenen. Ik durf nu te staan voor wie ik ben en wat ik doe. Fijn dat iemand je hierbij ondersteuning en advies geeft!

Ik wil
Ik zit vol energie, ambitie en nieuwe ideeën. De komende tijd wil ik benutten om hier ruimte aan te geven om zo door te groeien.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/raybbqs” target=”_blank”>Facebook.com/raybbqs”][social type=”twitter” link=”https://www.twitter.com/raybbqs” target=”_blank”>profiel”]

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank