Bij Starters Succes heb ik geleerd om te durven kiezen en voor mijn product te staan

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Paolin Sparou en sinds dit jaar trotse eigenaar van à la PAO. Om voor mijn dochter te kunnen zorgen, ben ik vanuit huis mijn eigen onderneming gestart in het maken van verse, gezonde maaltijden en hapjes to go. Met aandacht voor lokale producten, partners en leveranciers.

Mijn dochter is mijn inspiratie en drijfveer! Door haar ben ik gaan spelen met pure smaken en de smaakbeleving van eten. Toen ik voor het eerst ging koken voor haar, ging ik helemaal terug naar de basis. Mijn smaakpapillen werden opnieuw geprikkeld door echte smaken van echte verse producten. En steeds wanneer het ondernemen moeilijk is, is mijn de wil om voor haar te zorgen en er voor haar te zijn ook de reden waarom ik gemotiveerd blijf om verder te gaan in het ondernemerschap.

Ik doe
Mijn interesse en passie voor eten is er al zo lang ik me kan herinneren. En met à la PAO kan ik doen wat ik het liefste doe: lekkere, gezonde en speciale gerechten bedenken en maken! Mijn ambitie reikt breder richting kunsteducatie en met à la PAO kan ik alvast veel leren in het ondernemerschap. Via à la PAO wil ik mensen inspireren goed voor zichzelf te zorgen met gezond, maar vooral ook lekker eten! Alle gerechten en producten die ik maak hebben een persoonlijk en huisgemaakt karakter, alles met een vleugje à la Pao!

Ik heb geleerd
Voor mezelf te kiezen en zorgen. Hoewel ik voor mijn plezier kook wil ik met mijn onderneming ook een inkomen verdienen. Bij Starters Succes heb ik geleerd om te durven kiezen en voor mijn product te staan, op waarde in te schatten en te focussen, mijn stappen in stapjes te zetten, bij te stellen en mijn verwachtingen en doelen realistisch(er) in kaart te brengen.

Ook organiseert SSO samen met ondernemerscollectief Bizztopia regelmatig netwerklunches, ontbijt, borrels en workshops; ontzettend gezellig en met een schat aan informatie en ontwikkelingsmogelijkheden! Dat is iets waar ik graag aan deelneem!

Ik wil
Eigenwijs zijn, mijn eigen uren indelen en werk doen waar ik plezier aan beleef. Eerlijkheid duurt het langst; ik wil duurzaam ondernemen met aandacht voor lokale producten en leveranciers, dierenwelzijn en milieu.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/paolinkookt” target=”_blank”>Facebook.com/paolinkookt”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank