De coaching was verrijkend, soms confronterend maar zeker weten leerzaam! - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Freddie van Dorst, een geboren Schaijkse en al vanaf jongs af aan bezig met het horeca vak. Ik heb veel in de horeca gewerkt, zowel in Nederland als in het buitenland. Maar de laatste jaren was Oss toch weer mijn thuisbasis geworden. Tot vorig jaar… Ik was toen bezig om een wijn en grill bar te openen in het Osse centrum, toen ik onverwachts gebeld werd of ik wellicht interesse had om restaurant Herperduin over te nemen.

Ik doe
Sinds 1 oktober 2016 heb ik restaurant Herperduin met trots overgenomen. Als restaurateur is het aan mij om het alom bekende restaurant een nieuwe twist te geven. Uiteraard met bewaking van de goede keuken en de bourgondische gastvrijheid.

Ik heb geleerd
De overname was voor mij een sprong in het diepe. Want abrupt nam ik afstand van de plannen die ik al had en ging ik de nieuwe uitdaging aan. Waarvoor ik eerst al maanden bezig was met de voorbereiding van mijn nieuwe concept, was ik ineens eigenaar van een restaurant met een bestaand concept en rijke geschiedenis. Kortom, een naam om hoog te houden!

Waar ik in Oss een mooi concept had bedacht wat mij als een fijne jas paste, moest ik met restaurant Herperduin opzoek naar mijn identiteit als ondernemer. Vragen als ‘Wat wil ik eigenlijk met dit mooie restaurant.’, ‘Past dit concept bij mij?’, ‘Hoe ga ik de toekomst in?’ en ‘Wat voor type ondernemer ben ik?’ kwamen naar boven. Gelukkig was mijn coach Benny van Zandvoort er om mij hierin te begeleiden en zo nu en dan een spiegel voor te houden. Met hem heb ik fijne gesprekken gehad en goede adviezen waar ik op kon voortborduren. Dit was verrijkend, soms confronterend maar zeker weten leerzaam.

Ik wil
Ik ben mij er van bewust dat ik een prachtige locatie en restaurant in handen heb. Aan mij om Herperduin als een goedlopende zaak te blijven voortzetten. Voor het personeel, de gasten die hier al jaren komen en natuurlijk voor mezelf als jonge ondernemer. Ik bruis van de ideeën die ik de komende tijd kan uitwerken!

Neem contact met mij op via
[social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/freddie-van-dorst-9a6a342b/” target=”_blank”>linkedin.com/in/freddie-van-dorst-9a6a342b/”] [social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/RestaurantHerperduin/” target=”_blank”>Facebook.com/RestaurantHerperduin”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank