"Mijn coach heeft mij een spiegel voorgehouden." - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Mijn naam is Annemieke Wehberg en ik werk als social media specialist binnen mijn onderneming Wehberg communicatie, deel ik mijn kennis met bedrijven. Ik adviseer graag als coach, trainer of docent over diverse onderwerpen.

Ik doe
Ik adviseer en train multinationals en MKB-ondernemingen met praktische informatie over social media en employee advocacy. Zodat Facebook, LinkedIn en Instagram succesvol ingezet kunnen worden als marketing tool.

Daarnaast is mediawijsheid een onderwerp waar ik graag mijn kennis in deel. Onderwerpen als cyberpesten, sexting en bijvoorbeeld online etiquette (hoe gedraag je je online) zijn tegenwoordig veel besproken. Om kinderen bewust te maken van de online veiligheid en de controle die zij hierover hebben, heb ik samen met P.A. Producties een programma voor basisscholen ontwikkeld.

Ik heb geleerd
Rob van Herpen, mijn coach, heeft mij een spiegel voorgehouden. Vanaf de start van mijn bedrijf ben ik enthousiast ingegaan op diverse opdrachten en samenwerkingen, maar mijn focus miste. Rob heeft mij geleerd dat plezier in alles wat je doet voorop staat en dat ik daaromheen mijn onderneming kan opbouwen. Hierdoor kreeg ik de motivatie om mijn focus te leggen op mediawijsheid en kennisdelen.

Ik wil
Wanneer ik kan blijven leren, ontwikkelen en samenwerken, krijg ik energie. Dit wil ik mijn leven lang blijven doen. Hierdoor voelt werken dan ook als hobbyen!

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/wehbergcommunicatie” target=”_blank”>Facebook.com/raybbqs”][social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/annemiekewehberg” target=”_blank”>profiel”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X