"Ik leer om mij te focussen op die gebieden waar ik niet sterk ben, en wat er komt kijken om te ondernemen." - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Ik ben Ronald Goudberg, fotograaf. Met een ‘andere’ kijk en manier van denken, mag ik mijn klanten en opdrachtgevers helpen hun wensen en ideeën te realiseren.

Ik doe
Ik ben eigenaar van GoudFotografie en werkzaam in het ‘Osse’ en omgeving maar ook ver daarbuiten. Als fotograaf mag ik bij mijn opdrachten meedenken en gezamenlijk komen we altijd tot een mooi resultaat. De communicatie en de interactie met mijn opdrachtgevers is de basis van je succes. Als die niet klopt, dan kan je nog zoveel toeters en bellen toevoegen maar het brengt geen kroon op je werk.

Elke dag het maximale uit je zelf halen is geen opgave, maar gaat vanzelf als je iets doet van uit je hart en met volle overtuiging.

Ik heb geleerd …
Van mijn coach, Bennie van Zandvoort, heb ik geleerd dat je passie niet te koop is en dat je een ‘drive’ wel kan sturen maar niet kan afremmen. Ik leer om mij te focussen op die gebieden waar ik niet sterk ben, en wat er komt kijken om te ondernemen. Bennie houdt mij ‘de spiegel’ voor en leert mij om op een andere manier naar mezelf en mijn omgeving te kijken in wie ik ben en wat ik doe.

Ik wil
Ik wil continue mijn grens verleggen, leren en verbeteren om nog beter de communicatie met de klant te kunnen maken. Ik zeg ook altijd: “Ik zit naast mijn klant aan tafel en nooit tegen over ze.”

Foto: Eyequote

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/ronald.goudberg” target=”_blank”>Facebook.com/hélène-van-der-biezen”][social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/ronald-goudberg-a4715a21″ target=”_blank”>profiel”][social type=”twitter” link=”https://twitter.com/GoudFotografie” target=”_blank”>@youlovetowork”]

 

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X