"De contactmomenten met je coach zijn goede reflectiemomenten." - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Emma Stolk, 19 jaar en eigenaresse van Confetti Feestjes. Met Confetti Feestjes verhuur ik themakisten voor kinderfeestjes en organiseer ik complete kinderfeestjes. Daarnaast studeer ik innovatiemanagement aan Avans in Den Bosch.

Ik doe
Al een aantal jaar had ik de droom om een eigen bedrijf te starten, maar vanwege mijn vele hobby’s en interesses wist ik nooit zo goed waarin. Tot ik op een gegeven moment een CV moest samenstellen en al mijn voorgaande bijbaantjes één ding gemeen hadden; het werken met kinderen.

Mijn passie voor organiseren en ervaring met kinderen heb ik weten te combineren in Confetti Feestjes. Daarnaast kan ik ook mijn creativiteit kwijt in het bedenken en ontwikkelen van alles rondom de feestjes.

Ik heb geleerd
Afgelopen half jaar mocht ik stagelopen binnen mijn eigen bedrijf, mits er een externe begeleider aanwezig was. SSOB was tijdens mijn deelname aan De Zomerondernemer* al een paar keer voorbij gekomen en ik besloot contact op te nemen.

Samen met mijn coach Eleonora bespraken we onder andere de voortgang, struikelblokken en successen. Voor mij zijn de contactmomenten met haar vooral goede reflectiemomenten. Stilstaan is als ondernemer nooit prettig en we bekijken nu hoe ik dit kan voorkomen.

Het belangrijkste dat ik geleerd heb is dat je elk succes, hoe klein ook, moet vieren. Je ziet als ondernemer overal verbeterpunten en stelt nieuwe doelen waardoor je al snel vergeet te genieten van waar je nu staat.

*De Zomerondernemer is een project voor jongeren tussen de 15 en 22 jaar die graag een eigen bedrijf willen beginnen.

Ik wil
Ik hoop dat ik nog lang mag genieten van mijn eigen bedrijf. Wat ik hiernaast na mijn studie ga doen weet ik nog niet, maar ik zal altijd keuzes blijven maken die mij gelukkig maken.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/Confetti-Feestjes-313413425656755/” target=”_blank”>Facebook.com/hélène-van-der-biezen”][social type=”linkedin” link=”https://nl.linkedin.com/in/emmastolk” target=”_blank”>profiel”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank