Bij Starters Succes hebben wij geleerd om onze focus te bepalen

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Ik ben Luc Princen, 30 jaar en een geboren en getogen Ossenaar. Als designer en techneut ben ik groot fan van Open Source en internet.

Ik doe
Ik ben mede-eigenaar van online bureau Chef du Web; wij werken veel samen met de klant om hun (online) doelen te bereiken. Hierin ben ik met name verantwoordelijk voor de techniek van de site en eventuele campagne-uitingen, maar denk ik ook heel graag mee met het concept. Verder draag ik vanuit het bedrijf actief bij aan open source projecten zoals WordPress; een tool waar meer dan 25% van het volledige internet inmiddels gebruik van maakt. Aangezien we deze tools veel gebruiken vinden we ook dat we daar ons steentje terug aan bij moeten dragen.

Ik heb geleerd
Bij Starters Succes hebben wij geleerd om focus te kiezen; wie zijn je klanten, welke klanten kun je het meeste bieden? Dat zijn vraagstukken waar je, door de waan van de dag, eigenlijk nooit de tijd voor neemt. Hoewel we onszelf niet meer zien als starter (ik ben inmiddels al bijna 11 jaar ondernemer) heeft dit ons erg geholpen met onze boodschap naar buiten. Het heeft ons ook geholpen met nee zeggen tegen opdrachten waarvan we het idee hadden dat ze niet bij ons zouden passen. Met name dat is erg belangrijk gebleken omdat we ons werk nu ook een stuk leuker vinden.

Ik wil
Ik wil met een compact team op landelijk niveau kunnen concurreren met de grote (online) marketingbureau’s. Daarbij wil ik het ‘eigenwijze’ van Chef du Web niet verliezen. Verder wil ik maatschappelijk verantwoord blijven ondernemen door voldoende terug te doen.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/luc.princen” target=”_blank”>Facebook.com/luc.princen”][social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/lucprincen?” target=”_blank”>profiel”][social type=”twitter” link=”https://www.twitter.com/LucP” target=”_blank”>@youlovetowork”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank