"Wat is er mooier dan dagelijks bezig zijn met iets waarop je trots bent en enorm van geniet?"

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Suzanne de Louw, met mijn gezin woonachtig in Huisseling een kerkdorp van de voormalige gemeente Ravenstein. En sinds 4 mei 2012 eigenaar van Innovador exclusief schakelmateriaal. Innovador betekent letterlijk ‘baanbrekend en vernieuwd’. Voor mij de perfecte naam binnen de branche waarin ik opereer. Innovador houdt zich bezig met de vermarkting van uniek en onderscheiden elektrotechnisch schakelmateriaal.

Ik doe
Een schakelaar of wandcontactdoos gebruiken we vaker dan we denken in onze dagelijkse gang van zaken. En toch krijgt juist dit product in ons interieur niet altijd de waardering die het zou moeten hebben. Voor mij ligt hier juist de uitdaging, juist op de plekken waar je zoveel zorg aan besteed kan een mooi gekozen element het verschil maken in de uitstraling.

Ik heb geleerd
Ik ben met Starters Succes Oss Bernheze in contact gekomen omdat ik de basis van mijn bedrijf goed wilde neerzetten. De eerste intake heeft Jasper van Wordragen op zich genomen en al snel kwamen we tot de kern van mijn vraag. En daarmee ook tot de mogelijkheden die Starters Succes Oss Bernheze mij kon bieden. Het ondernemersplan was duidelijk en toereikend. De eerst volgende stap was het opstellen van de algemene voorwaarden. Met de hulp van coach Bennie van Zandvoort en zijn team hebben we dit binnen drie weken uitgewerkt. Daarmee kon ik letterlijk aan de slag.

Ik wil
Mijn ambities zijn voor mijzelf altijd duidelijk geweest. Ik wil groei realiseren waarbij ik zelf de controle blijf houden over de organisatie. Voor mij persoonlijk wil dat zeggen beslissingen weloverwogen nemen en hier ook je verantwoordelijkheid in durven nemen. En laten we eerlijk zijn wat is er nu mooier dan dagelijks bezig te mogen zijn met iets waarop je trots bent en enorm van geniet.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/Innovadorravenstein”][social type=”linkedin” link=”https://nl.linkedin.com/in/suzanne-de-louw-26307b24/nl” target=”_blank”>profiel”] [social type=”twitter” link=”https://twitter.com/Innovador_nl”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X