"Ons concept gaan we de komende jaren proberen uit te rollen in Nederland" - Starters Succes

Succesverhaal

Deze ondernemer gingen je voor

Ik ben
Ik ben Coert van Roessel, eigenaar van Tripod Training. Na 11 jaar in jeugdgevangenis de Corridor te hebben gewerkt als sportinstructeur, ben ik als zij-instromer het basisonderwijs ingestroomd waar ik 8 jaar heb gewerkt en vervolgens nog 3 jaar in het ZMOK onderwijs. Naast mijn baan als leerkracht ben ik altijd als sportinstructeur werkzaam geweest. Heb in diverse fitnesscentra gewerkt en startte in 2007 mijn eigen bedrijf in personal training op.

Ik doe
Na mijn deelname aan Obese, het RTL4 tv programma, groeide mijn bedrijf explosief en besloot ik echt volledig te stoppen als leerkracht en ging serieus werk maken van mijn bedrijf “Tripod Training”. Samen met Angeli van Bergen richtten we hier in het Osse “Reset! Your Life” op. In de beide bedrijven begeleiden we mensen naar een gezondere levensstijl en dus indirect naar meer levensgeluk. We richten ons hierbij met name op beweging, voeding en beleving. Inmiddels heb ik al een paar jaar een eigen personal training studio waar we met 3 trainers aan het werk zijn.

Ik heb geleerd
Het ondernemen is mij niet met de paplepel ingegeven. Sterker nog ik heb tot mijn 48ste jaar in loondienst gewerkt. In mijn eerste jaren als ondernemer heb ik veel op intuitie gedaan en veel geluisterd naar ervaren ondernemers. Met vallen en opstaan leerde ik snel.

Toen mij de mogelijkheid geboden werd om gebruik te kunnen maken van de expertise van Starters succes Oss, greep ik die met beide handen aan. Mijn bedrijf was inmiddels serieus gegroeid en ik liep inmiddels tegen hele andere dingen aan. Ik hou me met name bezig met dingen waar ik denk wat van af te weten zoals beweging voeding en coaching. Maar van zaken als marketing en juridische zaken  waarmee we nu bijgestaan worden door Bennie van Zandvoort en Frenk Sprangers, wist ik bijna niets. Het belang van deze aspecten is me inmiddels meer dan duidelijk. De samenwerking ervaren we als erg prettig en ik leer enorm veel bij.

Ik wil
Mijn ambitie met Tripod Training is dat we willen uitgroeien tot een toonaangevend bedrijf in de regio Oss en wellicht daarbuiten. Veel mensen hebben stiekum best in de gaten dat ze een ongezond leven leiden, dat ze uit balans zijn, dat er wat moet veranderen. Steeds meer mensen zien dat een investering in “hun eigen leven” ze uiteindelijk veel meer oplevert dan dat ze vooraf hadden kunnen dromen. Dus steeds meer mensen vinden ook hun weg naar onze kleinere maar intiemere personal training studio waar aandacht voor de mens voorop staat in plaats van massa en omzet.

Ons concept Reset! Your Life gaan we in de komende jaren proberen uit te rollen in Nederland. Samen met Danny Bouwman en zijn trainster Wieteke, met Angeli en de inzet van Frenk Sprangers en Bennie van Zandvoort van starters succes Oss zijn we hard op weg om ons succes tot een mooi concept te smeden waar we in Nederland op veel meer plekken mensen gelukkig mee kunnen maken.

Neem contact met mij op via
[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/pages/Tripod-Training/695709520446586?fref=ts”][social type=”linkedin” link=”https://www.linkedin.com/profile/view?id=150746064&authType=NAME_SEARCH&authToken=z7MJ&locale=nl_NL&connectionParam=member_desktop_search_search-bar&trk=tyah2&trkInfo=idx%3A1-1-1%2CtarId%3A1424248858270%2Ctas%3ACoert+van+Roessel”][social type=”twitter” link=”https://twitter.com/CoertPT”]

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank